Nuffnang Gadget

June 18, 2011

Day 8 – A song to match your mood...


sebenarnya  Alycia's 30 Days Blog Challenge ni dah lama start... tapi dulu gara-gara blogspot buat hal, terus terhenti sampai sekarang... masa godek-godek entry list tadi, ternampak balik... ingat nak sambung balik (sebab takde idea nak tulis entry untuk weekend... buat auto publish abih citor kekeke....

ok, banyak-banyak lagu yang paling Alycia suka.... lagu ELLA - Kesal ... tak tau kenapa, suka sangat lagu ni... tiap-tiap hari, kat opis pasang earphone mesti dengar lagu ni... akak ni sentimental dik, tapi rock kapak gakkk muahaha... layannnnnn....

video

notakakitangan : korang dengar sambil geleng-geleng kepala tawww ... hepy weekend smua ☺

a.L.y.C.I.a

1 yang komen:

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com