Nuffnang Gadget

June 30, 2011

Hadiah Yang Dah Sampai - Part II

update hadiah kemenangan CGL yang dah sampai hingga minggu lepas...
kena kumpul-kumpul camni baru baut entry...
kalau tak, mau berlambak entry pasal hadiah hehe...

1. I Love My ..... Contest !!

-- dapat bookmark menang Saguhati ... ni dah lama dapat.. baru nak ambik gambar ... rasanya ni semua dapat kott --

2. My 12th Anniversary Giveaway by Fieda

-- Pemenang Bertuah .. dapat keychain --

3. Small Giveaway By MamaYatie | FM Penyu

-- Pemenang ... dapat FM penyu... Adam asyik ambik jer kat peti ais huhu... sentap makk --

4. 2nd Giveaway By Anim 

-- Pemenang ... dapat shawl dan sebatang pen... comey pen tu --

5. Midyear Giveaway by Simply Style

-- Pemenang ... dapat Pashmina Net --

dah rasmikan semalam hehe....


notakaki : ishhhh, jadi ke tak ni orang tu beli kan almari hiasan.. nak simpan hadiah hehe... ditujukan khas kepada en ajip *ngeee*....

a.L.y.C.I.a

9 yang komen:

@in said...

hehehe... kena beli almari besar punyer.. baru 1/2 tahun hadiah dah melambak..hiks... Tahniah kak...

Nana said...

wah banyak adiah tu

PinKy MoMMa said...

bestnya byk hadiah mama dadam...
dah lama tak join GA ni yang hukhukhuk

~~@lyci@~~ said...

@in :
tulah pasal.. jd ke x org janji nk beli hadiah ni hehe..

nana :
nana lg byk ;)

pinky momma :
alhamdulilah... rezeki adam hehe..

mummy2k said...

boleh beli satu cabinet utk letak hadia2 tu kan???mesti bnyk...

yantz-yeem said...

wahhhh byk nya dpt hadiah...berbaloi kan??

salam..ada peluang besar untuk anda memenangi rm30,rm20 & rm10!!nak tau apa?jom jenguk blog saya...

azu said...

wah menang byk hadiah..tahniah alychia...penuh rak tudung..:)

ieda said...

aah kalau mcm alice dan nana kenalah kumpulkan dulu banyak2 baru buat entry ekekek kalau tidak .. kami bukak pasal memang , bukak pasal menang .. bikin ati jelesss jewww ekekekek :))

~~@lyci@~~ said...

mummy2k :
haha.. tulah pasal.. tunggu org nk belikan kabinet ni hehe..

yatnz :
tq.. will do ;)

azu :
tq yer ;)

ieda :
haha.. tu smua rezeki kak ;)

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com