Nuffnang Gadget

June 19, 2011

Happy Papa Day...


Happy Papa Day to papa...
Sayang papa muah... muahhhh....
Mama dan takde ayah, mama tumpang kasih kat papa jer...
Adam pun sayang papa jugak... sayang sangat....

notakakitangan : sebenarnya entry ni dah post minggu lepas...ingatkan Ahad lepas Father's Day ... rupanya Ahad ni... re post balik la ;)

notakakitangan 2 : Al-Fatihah untuk ayahanda ku Abdul Aziz b. Mohd Nor & Ayahanda mertuaku Mohd Ali bin Adam... semoga roh mereka ditempatkan dikalangan golongan yang beriman... Amin... Ayah, walaupun ayah dah takde, tapi kakyong sentiasa doakan Ayah... tiap kali lepas sembahyang mesti doa untuk ayah... sebab jasa ayah tak kan dapat dibalas sampai bila-bila....

a.L.y.C.I.a

3 yang komen:

mekchu said...

hahaha.. boleh pulak ter awal.. ngeh ngeh.. sebaik dia tak mintak celebrate lagi.. good en.ajip..

sama lah kita zura.. tak de abah untuk di sambut bersama.. semoga mereka tenang di sana.. al-fatihah..

~~@lyci@~~ said...

mekchu :
btul... aku mati2 ingat minggu lepas.. siap dh wish lagi haha..

Nana said...

kita lagi xde entry fathers day
haha
tak tau pon fathers day bile

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com