Nuffnang Gadget

June 13, 2011

Kalah... Menang... Dapat Hadiah...

Dulu Alycia sibuk-sibuk tanya pasal siapa penganjur yang bagi hadiah ni, sebab takde sebarang nota pun menang GA apa atau dari siapa ...

-- Gift Voucher dari Dura Fashion bernilai RM 10 --

tadi baru baru terbaca Gift Voucher tu dari Dura Fashion sendiri kepada semua peserta yang menyertai May 2011 Giveaway... terima kasih penganjur... akhirnya persoalan dah terjawab siapa yang bagi voucher ni... boleh check kat SINI...

lagi 1, baru tau yang semua peserta Unique Bag & I Contest akan terima bookmark dari penganjur... Tahniah kepada Cutemum yang menang contest ni... keputusan penuh kat SINI...

-- bookmark special made dari penganjur... comey kan.. tq --

Kemenangan ke-3 dan ke-4 bulan Jun 2011...
Kemenangan ke-34 dan ke-35 tahun 2011..

a.L.y.C.I.a

4 yang komen:

mizzkechique said...

tahniah... =)

nanakimie said...

owh,patutla,nana baru dpt td...tp xtaw dari sapa..hehe

mummy_ayu said...

tahniah!! wah banyak gak dah menang tu... :-)

dilazfamily said...

tahniah memang. cute book mark tu.comel sgt

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com