Nuffnang Gadget

June 23, 2011

Kelab Gol & Gincu...

sebelum start nak bagitau dulu apsal pulak guna tajuk 'Gol & Gincu' tu...
tajuk tu melambangkan pompuan-pompuan yang nak main bola + terpengaruh dengan citer Gol & Gincu muahaha... tak logik punya alasan... 

-- tayang kasut sebagai bukti semua jadi pemain... tp ada 1 kasut belet tu tak main... jadi pom pom gurl jer yer --

actually nak citer macam mana bole tercetusnya nak main futsal ni... sebenarnya ada tawaran dari kelab sukan pejabat lain nak buat frendly game... sukan yang nak lawan bowling ngan futsal.. mula-mula futsal ni bebudak lelaki jer nak main... pastu tetiba lak budak-budak pompuan pun sibuk nak join.. tu yang tertubuhnya Kelab Gol & Gincu ni hehe... semua pun tak pernah main... belasah jer la budak-budak lelaki cakap... 

semalam 1st time trun trening ngan main futsal... puas la coach ajar cara main, mana nak diri, camne nak sepak... yang penting bantai jer sepak... tap semua adegan penuh dengan gelak-ketawa sebab rebut-rebut nak sepak bola... terimbau kembali zaman kanak-kanak dulu... kalau adam tengok mama dia main bola, menangis adam nak main haha...

tapi dah nama pun pompuan kan.. baru kejap main pastu eh, jom ambikk gambar... abis tu bebudak lelaki kata asyik ambik gambar bila nak main muahaha... gelak jappp...

-- apa-apa hal yang penting posing mesti ada --

-- ni tengah dengar arahan dari coach + bahagi kumpulan --

-- sempat lagi ahkak kau ni berpeace peace yer --

-- tengok-tengok... cubaan untuk menggempur pertahanan pihak lawan --

notakakitangan : apa-apa pun enjoy sebenarnya main futsal ni... bole jugakm hilangkan stress kat tempat keje + keluarkan peluh... pastu penat sebab gelak haha... esok ada trening lagi... best besttt ...

a.L.y.C.I.a

3 yang komen:

cantekk said...

eh, besok jadik ke tak ni?
abis tu selasa tu caner lak?

~~@lyci@~~ said...

jadik la.. dh booking.. selasa dpn pun main gak.. apedehal.. dh bayar 5 ringgit haha..

AjipPhotofolio said...

nmpk gayanya....saya kena amik Dadam Lagi La..huhuhuhu


~Aku yg kena amik Adam tatkala si dia maen futsal~

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com