Nuffnang Gadget

June 10, 2011

Kisah Rombongan Mengantar Ke Bidor...



entry ni sepatutnya buat dulu, baru lah entry pasal berpanas-panas di kenduri kawin tu... tapi nak buat camne, kemalasan untuk mengopi gambar kat kamer en ajip... mana yang ada dulu buat dulu... tak payah nak ikut flow citer... ada aku kisah hehe...

ni pasal rombongan mengantar sepupu Alycia ke Bidor, Perak pada 29 Mei 2011 dulu... rombongan pengantin dah sampai awal sehari sebab ada majlis akad nikah... alycia dan family tak ikut sebab kami nak pergi time sanding jer... jadi, bertolaklah kami 4 kereta dari kampung.... 

Ingatkan Bidor tu lepas RNR Tapah, punyalah excited kata nanti kita benti kat RNR Tapah, kita pekena nasik lemak daun pisang yang mak buat pagi-pagi buta.... lapar giler perut time ni... ghupe-ghupenya Bidor tu sebelum Tapah... terus ajer benti kat kedai maple sebelah tol Bidor pekena nasik lemak daun pisang dulu... dah kenyang-kenyang baru pergi kat rumah orang kawin... buruk perangai haha..

-- muka memasing xcited nak posing dengan pengantin lelaki... oh ya, pengantin lelaki ni sepupu Alycia --

-- mama & anak mama yang skema rambut belah tepi, pakai kemeja kotak-kotak --

-- pasangan pengantinnya yang serba pink... suwittt... malu-malu miawwww pulak --

-- Alycia dan adik-adik & anak buah ... eB cakap kami adik-badik comey muahaha --

-- posing ramai-ramai sebelum balik... penuh kau pelamin... nasib tak runtuh --

-- ni picca ramai-ramai dengan gaya yang bebas --

notakakitangan : okay, balik ni ada tragedi Adam mandi pakai pampers dengan Adam nak lemas.... nexttttt...

a.L.y.C.I.a

3 yang komen:

KhaiZa said...

sweeeeet nya pengantin.

dilazfamily said...

pengantin cantik...rombongan pengantin pun cantik2.
sweet lah warna pink tu

Cute MuM said...

huhu.. cute mum kalo pergi rumah pakcik kat bidor, mesti singgah minum kat kedai maple tue..

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com