Nuffnang Gadget

June 27, 2011

Lagi 4 hari...

Tak sabarnya... lagi 4 hari lagi....

- Tiket dah booking (tahun lepas masa promosi yang RM 1.00)
- Cuti dah apply dan dah lulus...
- Hotel dah booking...
- Beg dah siap (baju tak susun lagi)...

ceteka kat mana kami nak bercuti???

kami akan ke......
;
;
;
;

-- SABAH bahh --

dan yang pastinya ada ole-ole untuk kawan-kawan...
tunggu yer... sampai sana nanti Alycia umumkan...

a.L.y.C.I.a

6 yang komen:

IntaNBerliaN said...

wah bestnya.. mesti xcited giler kan.. hihii

happy holiday.. slmt pergi & slmt kembali.. :-)

mummy_ayu said...

wah.nak gie holiday ke sabah..
seronok tu...
of coz la tak sabar2.. :-)

Zue AnnaLeeya said...

wahhhh... cuti2 mesia tuh...
sonotnyer...

~~@lyci@~~ said...

Intan :
tima kasih ;)

mummy_ayu :
tulah.. 1st time nk jejak kaki kat sana ni..

zue :
mkn angin kak hehe..

Nana said...

sabah adalah sgt bez....tp kena pandai rancang perjalanan sebab cuaca kat sana xmenentu esp klw nak g pulau kena g pagi2...
klw ada plan nak g kundasang better bermalam kat sana utk tgk sendiri gunung kinabalu...gunung bole tgk dalam kul 7-8 pagi je tau plan btol2

mekchu said...

ohh.. ini yg kata nak bawak dadam naik aeroplane ni ehh.. good luck dadam.. behave ok :)

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com