Nuffnang Gadget

June 14, 2011

Lamanya Tak Jadi Duta Alamanda...

lamanya Alycia tak jadi Duta Alamanda (hikkk, sendiri yang lantik).... yelah, kat Putrajaya ni mana lagi tempat keriangan bersuka ria meerangkap membeli-belah yang ada... Alamanda jer lah kan... so, weekend lepas disebabkan ketiadaan papa... terus ajer balik ke kampung ambik nekma ngan Acu yang nak datang temankan mama ngan Adam kat sini... alah, tak teman pun.. sebenarnya nak ajak pergi shoping hehe....

niat sebenar nak carik hadiah besday Acu Adam & anak buah Alycia... 

-- Adam dengan Acu Adam... nak carik hadiah day a u acu lah ni --

-- tengok Acu ngan Adam posing kat bear, mama pun nak sibuk sama --

lepas penat pusing-pusing, akhirnya berjaya jugak lah mencarik hadiah untuk dua-dua besday gurl tu... tapi  satu jer lah masalah bila pergi kat soping kompleks... tak bole jumpe benda alah ni ha...

-- ni memang pantang betul Adam nampak... sanggup tunggu kat tepi kalau ada budak lain naik... nak tunggu turn dia pulak --

memang kena bawak duit syiling lebih kalau nak ke sini... tak pun, korek tabung dulu ambik duit siling.. mau mengamuk satu Alamanda kalau tak bagi dia naik... bagi sekali pun jadilah... asalkan benda alah tu bergerak huhu....

-- besday gurl yang dah hepy dapat hadiah besday ... taun depan acu dah keje bagi hadiah mahal-mahal pulak kat Adam ngehngeh --

notakakitangan : anak korang macam mana... kalau nampak token car tu, mengamuk tak kalau tak kasi naik huhu...

a.L.y.C.I.a

10 yang komen:

@in said...

of coz kak... kalo tak kasi, zharfan akan menangis dengan kuatnyer sambil hentak2 kaki. sabor jer la...

Cute MuM said...

huhu.. dania pon nak jugak main car token tue.. paling suka yang ada stearing.. tapi kalo bergerak dania tak suka.. so jimat duit mummy.. hihi..

MaMa CyDa said...

uishhh ... maunya tak ngamok. satu seremban nih leh dgr sore dia ngamok. kot sblm nih abg jek yg pandai mintak nak naik. la nih adik pun dah pandai sama. mmg benkrap mama abah dia nih. Mama kumpol duit syiling sbb nak wat masuk paking. tp asal wiken g jenjln kompem abis tuk dorg naik token car nih jek hu3

eB ezrin said...

comel nmpk u camtuh :)

chekna @ mama ziyad said...

budak2, mesti nak naik punya.. tp cam my ziyad ni, xbleh masuk token coz dia naik kejap2 je, pastu kalo benda tu bergerak je, trus melompat.. takut...

PinKy MoMMa said...

x pernah smpai alamanda lagi yang huhu sedih kan ;p

eh blog kamu di hatiku..kat sini

http://www.pinkymomma.com/2011/06/ben-ashaari-5-blog-pilihan-hati.html

Kyra said...

hmmm..qistina pantang nampak benda tu..mesti akan cakap naik naik naik..sambil tangan mnta uwet uwet uwet

ieda said...

huwaaa akak x pernah sampai jugak alamanda nie .. pernah lalu dan tgk dari luar je .. masa tuu na cepat .. temankan adik interbiuuu :)

~~@lyci@~~ said...

@in :
tulah kan... kalau xkasi, melalak dia xingat..

cutemum :
alahi, bestnya dania.. xpayah mumy kuar duit hehe..

mama cyda:
kompem kn menabubg byk2 ni hehe..

eB:
hehe.. tq ;)

chekna :
kalau camtu, mmg kompem selamat duit kan hehe..

pinky momma :
kalau blk KL, bole lah singgah alamanda.. bole jumpe2 gether2 kat sini yang hehe.. oh, tq so much.. terharunya i ;)

kyra :
mmg budak2 dah tau nk naik mesti nk mintak duit kan..

kak ieda :
pasni bole singgah kak..

KhaiZa said...

sudah semestinya... tapi belum pandai hentak kaki lagi..

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com