Nuffnang Gadget

June 15, 2011

Menang GA, Saguhati dan Top 15...

Alhamdulilah... rezeki hari Rabu ... harini Alycia jadi Pemenang 2nd Giveaway By Anim ... keputusan penuh kat SINI yer ...


Hadiah yang bakal diterima adalah sehelai shawl dan sebatan pen ...

pastu hari tu ada terbaca kat Blog Cutemum pasal semua peserta yang join Contest Saya Sayang Anak Lelaki  / Anak Perempuan saya bakal dapat hadiah yang saguhati... nasib tadi baru teringat nak send sms kat penganjur nak bagi details... nasib penganjur terima... kalau tak, melepas den huhu... keputusan kat SINI...


dan Alhamdulilah, Alycia terpilih dalam Top 15 1st Contest from Mummy Dona Kesya " Sedondon "... keputusan kat SINI  fuh fuh fuh... mintak-mintak ada rezeki Alycia dan en ajip hehe....


Tahnih jugak kat Cutemum yang ada kat gambar tu... serba merah lagi hehe...

Kemenangan ke-5 dan ke-6 bulan Jun 2011...
Kemenangan ke-36 dan ke-37 tahun 2011..

a.L.y.C.I.a

7 yang komen:

aanie said...

tahniah!! banyaknya menang!!

b a m b a m ' s said...

congratss!byknya menang..huhuh

Terjah jom!: Cik Bambam punya stori
Terjah jom!: Belog giler GA & Contest

@in said...

Ni kena beli almari besarrr punyerrr...selalu sangat menang..hihi

Zue AnnaLeeya said...

menang sokmo...
thniah alycia...

Farra Dhelina said...

wahhh..taniah!!

~~@lyci@~~ said...

terima kasih smua.. berkat sokongan kwn2 smua ;)

Nana said...

tahniah,,makin menjadi2 ni ehehe

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com