Nuffnang Gadget

June 21, 2011

Mula-mula Tengok Lampu Kat Tepi Jalan...

plan memang la nak terus balik... sekali lalu kat i-City, tetiba macam jakun kejap tengok lampu... yang budak kecik 2 orang dalam kereta pun lagi jakun... terus drebar cakap kita benti tepi jalan jer la... nak masuk jem...

so, turun la beramai-ramai ambik gambar tepi jalan jer...

-- posing reramai ... posing kat tepi jalan, luar pagar jer ni --

-- Adam ngan mama posing jugak --

pastu terus cakap... ok, jom balik...

cuba tengok aksi kat bawah ni....
;
;
;
;

-- budak kecik 2 orang tu ralit... tak dapat tengok lampu dekat-dekat... asyik cakap "nak tengok lampu... nak tengok lampu"....

kesian pulak dengar...
teruslah ambik keputusan masuk jugak ke i-City....
lepaskan hajat budak kecik 2 orang tu nak tengok lampu dekat-dekat....

notakakitangan : nanti acara tengok lampu dekat-dekat lepas ni... ahkak kau ni nak pergi trening pingpong jap (waktu rehat pukul 1.00 yer) ... muahaha... seumur hidup 1st time ahkak nak pegang bet pingpong diknon... majulah sukan untuk negara... chiowwwww...

a.L.y.C.I.a

7 yang komen:

♥MiZz-siHa♥ said...

chaiyok2...main ping pong zura..

fazilzura said...

mmg wajib bwk anak2 g I city , dak2 mmg suke tgk lampu ..

dilazfamily said...

mesti best kat i city tu kan. teringin gak nak pegi sana

Nana said...

sejak dah kena bayor kan
xpernah pegi lagi hehe
ckp la 2x pegi time free dulu

MrS. F!zA said...

tgk kak eli msuk snow walk mcm best je..kita lum sampai lg..kalo lampu2 dlm tu pnh dhla msa awl2 dlu

A Few Article said...

nice pic

Travel and Leisure

mekchu said...

nak tips dari pemain hebat ni? hahaha.. jgn lari bila bola sampai.. hahahaha..

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com