Nuffnang Gadget

June 8, 2011

Terharunya Bila Ada Blogger nak Jumpa... Bagi Hadiah By Hand...


memang terharu... sebabnya blogger yang nak jumpa ni bukan calang-calang... blogger tegar gak ni... Eqbalzack... kira Abg Eq ni seangkatan dengan Ben Ashaari... kalau siapa perasan Blog Eqbalzack ni ada keluar dalam Majalah Intrend bulan ni sekali dengan Ben Ashaari ... pastu Eqbalzack ni pun ada keluar kat Majalaj Impiana - Apartmen bulan April...

-- ni alycia ciluk dari Blog Eqbalzack... keluar kat Majalah Impiana Apartmen... pinjam jap ekk Abg Eq --

Alycia ada join Giveaway 'I Light U' anjuran Eqbalzack... dan Alycia menang saguhati... tetiba jer semalam dapat call dari kaunter Admin cakap ada orang nak jumpa... rupa-rupanya Eqbalzack nak bagi hadiah tu by hand sebab takut rosak... pastu sanggup ambik cuti lagi nak bagi hadiah by hand dan jumpa sendiri semua blogger yang join... terharunya.... terima kasih banyak-banyak Abg Eq...

-- nilah bungkusan hadiah yang diterima --

dan apa hadiahnya...
tadaaaaaaaaaaaaaaaa...
;
;
;
;

-- lilin tanpa bau dari IKEA --

suka-suka... tengkiu so muchhh... suka sangat-sangat ...

a.L.y.C.I.a

4 yang komen:

Cute MuM said...

bestnya dapat hadiah dari penganjur sendiri..

Nana said...

wah beznye...
dapat by hand
mcm kita dapat adiah dari cutemum lah hehee

~~@lyci@~~ said...

cutemum :
tulah.. tak sangka sgt..

nana :
hehe.. bez jer rskan bila penganjur ks haidah by hand..

si tuan putri kiUt said...

waa waa waaaa glemerrrr laa skang...hehehe

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com