Nuffnang Gadget

June 13, 2011

Weekend Tanpa Papa....

weekend lepas kami tanpa papa di sisi...
sebab papa menjalankan tugas shoot gambar pengantin kat Taiping...
tapi walaupun tanpa papa di sisi, kami tetap enjoy...
sebab ada insan-insan tersayang yang sudi menemani....
penuh dengan macam-macam aktiviti...

-- shoping kat Alamanda --

-- dinner kat Tanjung Harapan --

-- jalan-jalan kat I-City --

tapi kalau ada papa mesti lagi besttt huhu...
wish Happy Papa Day pun setakat caling-caling jer huhu...

nanti pasni update aktiviti weekend yer...

a.L.y.C.I.a

2 yang komen:

eB ezrin said...

alahai... musti rindu kan? :)
naper x dtg KLCC smalam?

mekchu said...

ini macam, amek gmbr tiap2 mnggu pun tak pe ni.. tak sempat nak rindu :)

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com