Nuffnang Gadget

July 12, 2011

BERSIH : Dari Lensa En Ajip...

tak nak cakap apa-apa...
tengok jer la picca-picca kat bawah ni...
en ajip kata dia nak jadi photogh journalis hehe...





notakaki : Alycia duduk kat rumah jer time ni... takut wooo nak pergi memana... 

a.L.y.C.I.a

7 yang komen:

syawalsimpsons said...

nice shot

sherotpetot said...

chantek la gmbar ^_^

AjipPhotofolio said...

akhirnya...dapat juga shoot event cmni..penat lelah..sakit...lupan suma tu...uhuhu...1001 pengalaman...

AjipPhotofolio said...

more pict di blog saya....hehehe...jgn lupa follow saya juga...

mekasih mama..tlg promo..eeehhe

KhaiZa said...

Cantik Pic
--
VCO COLLAGEN, ORDER SEKARANG-100% dari sumber semulajadi-tanpa bahan kimia-LAGI INFO VIEW SINI

MaMa CyDa said...

nice pic ..

p/s cik ajip tak takot ke gie situh? tgk kat brita pun dah ngeri, apatah lagik ader kat tmpt kejadian ... huhuh

mekchu said...

nasib baik en.ajib tak masuk tibi macam mi-cah.. hahahaha..

berani dia erk...

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com