Nuffnang Gadget

July 2, 2011

Day 9 – A photo of the item you last purchased


oh.. barang yang Alycia last purchase yer...
tadaaaaaaaaaaaa....
;
;
;

-- sandle Nose --

tapi ni yang last purchase bulan lepas....
sebab beli sandle ni nak pakai time pergi kursus tapi tak jadi tu...
suka sandle yang flat camni, tp ada tumit skitt.. 
maklumlah ahkak kau ni comey hehe...
pastu plan nak pakai time pergi holi holiday kat Sabah...
tapi dah rasmikan dulu dah...
time pergi jalan-jalan kat KLCC sempena Father's Day (eh, yang ni tak citer lagi la)... aisehhh, camne bole terimiss pulak ni...
okay, pasni yer...

a.L.y.C.I.a

0 yang komen:

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com