Nuffnang Gadget

July 21, 2011

Kisah Futsal...

game futsal yang main hari Selasa lepas ...
baru nak start citer...
ahkak kau yang lemah gemalai.... yang lembik ni tetiba cakap nak main futsal... memang pitam jap en ajip dengar... tapi dia sebagai suami alwaiz bagi support kat bini tercinta dia ni haha...

setelah berminggu-minggu training, tibalah hari yang dinantikan...
frenly game antara opis alycia dan opis lain...
memang ahkak nebes sebenarnya... tetiba rasa nak pitam, nak terkucil smua ada...

-- apa-apa pun, posing kena menten --

-- ni barisan lelaki player lelaki pulak --

memula 1st half ahkak diletakkan sebagai keeper... mau nak pengsan ahkak... dah lah baru belajar sepak-sepak bola, terus suruh jadi keeper... akibatnya 3 gol ahkak bolos hahaha... pastu terus coach tukar Alycia ke bahagian tengah, keeper orang lain... walau pun team Alycia kalah, tapi kami puas hati sebab berjaya menyekat kemaraan pihak lawan masa 2nd half... maknanya masa 2nd half lah baru dapat rentak permainan... 

-- sempat posing lagi sebelum mula ... memang gila posing kami smua nih --

-- tengok tengok no 18... sedang mengatur serangan --

apa-apa pun syabas kepada smua pemain...
kita berjaya main dalam 1 team work yang hebat...
takpe, lain kali kita cuba lagikan...
yelah, seumur hidup tak pernah sepak bola, tetiba lak lawan bola...
memang la kejutan budaya skittt haha (ayat cover kat situ)...
tahniah gak kat pasukan lelaki yang berjaya ...

-- gaya-gaya gumbira --

-- biar pun kalah, tapi kami menang gaya haha --

a.L.y.C.I.a

5 yang komen:

mekchu said...

kan betul yg over tu ko.. hahaha.. tak pernah nok main futsal.. ada jugak aku tangkap bola tu bawak lari..

mesti lebih jerit ni dari sepak.. hahaha.. ada tersepak angin tak? adoiiii.. malu seyy nak lari.. nak goyam-goyam..

e.l.i.z.@ said...

wahhh jadi keeper hihiih..takut la eli jd keeper, kang bola kena kt badan/muka, mau nangis kt situ hihiih..

p/s: sape yg melompat riang tu hihi

Azhafizah[フィザ] said...

wow..hot mummy main futsal..baguslah beriadah sehatkan badan kite (=

cantekk said...

congrates semua!!!! ;-D
takpe kita newbie..baru nk cari pgalaman...

Anonymous said...

xtau mana 1...nk support or gelak...?
support tetap support punya...ye la..bini maen futsal 1st time seumur idop br nmpak...

dan...


gelak tetap gelak.....ahahaha


~aku yg melihat aksi Baby bermaen futsal bersama Dadam~

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com