Nuffnang Gadget

July 21, 2011

Mama... Nak Baby...

pagi tadi masa Alycia hantar Adam rumah ibu Adam...
Ibu Adam citer... Adam panggil ibu dia mama Na... Alycia dia panggil Mama ra..

"Mama... Adam nak baby.."
pastu ibu dia cakap Adam mintak la kat Mama ra...
pastu Adam cakap... "alahhh..." hehe comey jer...

Sebab kat rumah ibu ada sorang baby...
so, dia duk mengejerkan baby tu jer..
kejap tepuk... kejap peluk... kejap cium...
malam tadi kat rumah dia jumpa menan dia masa baby dulu dia cakap nak kasi kat baby...

nampaknya Adam dah pandai dah nak beradik ni hahahaha...


notakaki : sebenarnya bila memikirkan nak pregnant ni, teringat zaman alahan teruk dulu + masa nak bersalin huhu... papa papa... camne... kena proceed ni hahaha...

a.L.y.C.I.a

7 yang komen:

cantekk said...

bagi je la ;-D

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

bagus la Adam, nk baby..
alya x mo, pegang baby org len pn marah..

haah, alycia.. ape susah.. bagi aje...
ekekek, ON terus ini malam, hahahahah.. =D

Anonymous said...

uhuk2....batuk lak...tba2 rs cm nk pengasng selama 5minit bc post ni...ahahaha


~aku yg tersenyum bc post baby~

mizz-siti said...

zura & ajip ~ kasik je la...sian adam tu..

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said...

hahah pandainya adam..dh pandai share menan leh dah jadi abg ni..
mmg kalau pk alahan+sakit bersalin rasa serik nk peknen lagi kan..alah redah je la alycia hehe

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said...

hahah pandainya adam..dh pandai share menan leh dah jadi abg ni..
mmg kalau pk alahan+sakit bersalin rasa serik nk peknen lagi kan..alah redah je la alycia hehe

Nana said...

BOLE DAH TU ALYCIA HEHEE
KITA NI PON SAMA
NGENANGKAN ALAHAN YG TERUK ADOI....

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com