Nuffnang Gadget

July 19, 2011

Mereka Masih kecil... Tetapi Minat Berbeza....

sebenarnya tak tau nak cerita apa petang-petang ni...
sebab smua gambar pasal sabah & Gambang kat kamera en ajip...
tak copy lagi...
so dari takde entry, tetiba dapat idea nak cerita pasal anak-anak...

korang perasan tak...
anak-anak ni kita nampak minat dia sebab dia tengok minat mak bapak memasing kan...
tak caya cuba tengok kat bawah ni...

Si Adam Zikry...

minatnya adalah...
;
;
;
;
-- menggodek kamera kompak mama --

sebab idolanya adalah...
;
;
;

-- papa dia ... gambar ni Adam sendiri yang shoot dari kamera kompak mama --

Yang sorang lagi ni pulak, minat dia lain...

Minat dia main golfff...

-- Michah anak Mekchu ... kecik-kecik dah ada bakat main golfff --

-- sebab tengok papa-jit main golf --

so, kita sebagai ibu bapa kenalah peka akan minat anak memasing... support lah dia selagi minat tu dapat menggembirakan anak kita... mungkin suatu hari dia akan menjadi anak yang membanggakan kita sebagai ibu bapa kan... who knows...

notakaki : To Mekchu : gigih aku nokkkk carik gambar Najmi main golf... nasib jumpa haha... lagi pun anty buat entry ni sempena besday Mi-chah yang ke-3 tahun... bebeday to u ... no moody-moody okehh hehe....

a.L.y.C.I.a

4 yang komen:

mummy_ayu said...

diaorg akan ikut apa yg parents diaorg minat..mana tak tumpah kuah kalu tak ke nasi.. :-)

Sidratul Muntaha said...

kamera tu normal kot sbb aku minat amik gambo
baking?!
ade gaya dan ciri2 nak ke situ jgak askar 2 org tu...
menembak?!
pun dah nmpk jugaklah sebab asal tunjuk mainan,harus jugak amik menan tembak2.
pomen memomen?!
pun ade juga gaya2nya sbb dah bpk dai tu pomen tak bertauliah..
mak plak technician..
adeii...
tggu beso sikit,entah ape lagi dia minatnya..

*gmbo adam amik tu lawa ler.ade skill!

MrS. F!zA said...

hiks..betullah alycia..darwisy plk ada kedua2nya..satu minat pd kamera kompak..asyiklah nak tekan2..kedua minat berposing mcm mama..hahaha ke2 nya ada pd darwisy..adil lah kan?:p

mekchu said...

hahaha... terkejut nmpk gmbr anak aku kat sini.. hahahaha lagi..

kira ni prezen abg najmi la ehh? tq dadam... mmg otometik dorang akan mem'borek' kan.. tggu lah kita dpt gegirl nnti kan... amin..

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com