Nuffnang Gadget

July 27, 2011

Ngedet Ngan Geng Merayap...


sesi ngedet bersama Geng-geng Merayap...
tapi 4 orang jer yang free..
lagi 2 orang tak free...
kalau keluar mesti WAJIB nak ambik picca kan hehehe...
ni pun ngedet sebab si Mona (yang baju merah) tu baru boleh bebas merayap-rayap skitt sebab bibik dia dah balik... ngular jer lah keje kau Mon kan...

notakaki : apsal sejak dua menjak ni malas nak update blog... asyik letak picca tanpa banyak bercerita jer hehe... rasa macam ari-ari nak buat entry wordless lah kan kan kan...

a.L.y.C.I.a

1 yang komen:

mizz-siti said...

Uols, after raya make sure xtvt jimba ria kita nak karok bagai jd yek..

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com