Nuffnang Gadget

July 20, 2011

Segarkan Mata di Floria 2011...

okay okay... takmo tensen tensen di hari Rabu ni...
jom lah kita segarkan mata melihat bunga-bunga sepanjang berlangsungnya Floria 2011... so, sape-sape yang tak pergi dulu, Alycia tunjuk lah sikit-sikit apa yang ada kat Floria ...

disebabkan tahun ni temanya adalah 'Rose Are Forever'...
jadi kenalah tuan blog bergambar dengan ros dulu sebagai pembuka entry ahakkk...


pastu jom kita menjelajah taman-taman yang ada kat Floria ni...
kalau siapa nak kawin time ni, boleh lah posing-posing sakan kat Floria ni...
memang betul-betul dalam taman gitewww...

-- ni kat taman tulips --

-- segarnya tengok kaler merah camni kan --

-- nak jugak duduk kat celah-celah itik tu --

-- siap ada rumah lagi tu --

-- Adam di pintu gerbang --

-- Mama & Adam di pintu gerbang gak... bole jadi frame pulak pintu gerbang ni --

kami pergi masa hari Ahad baru bukak tu... memang bunga segar bugar lagi...
tapi lepas-lepas tu banyak dah bunga layu..
yelah, musim panas kan..

janjinya nak tengok kapal berhias start pukul 8.30 malam ... 
last-last kapal berhias start lambat lak...
terus lak ajak Adam balik...
len kali lah datang lagi kat sini...

-- ni time malam lak... kelip-kelip lampu tu --

-- ni kapal berhias dari Tourism Malaysia --

-- masa on da way nak balik, nampak lah kapal-kapal berhias tengah tunggu turn nak jalan.. snap dari jauh jer ni --

lepas-lepas tu ada jugak pergi...
maklum lah rumah dekat dengan Floria...
tapi layan bunga api dengan tengok kapal berhias jer...
suka adam bila nampak kapal ada lampu-lampu tu...

a.L.y.C.I.a

11 yang komen:

Cute MuM said...

cantiknya.. rugi tak pergi..

Hazlina Shahrel @ The QueenWidelia said...

yelaa rugi tak pegi..

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

mcm kat obec plak..
btw, cun la kamoo babe.. =)

Qaseh said...

mmg best mlm pembukaan tu...bot berhias n bunga api mmg meriah.

My Aisy said...

cantik lah...

mekchu said...

ini semua entry kasik org jeles ni.. tgk sebelah mata je.. tak sanggup nak menjeles lagi...

dah la plan gi cameron mggu ni cancel sbb keta tak siap.. kemfunan nak hidu bau bunga rose.. rose are for ever...

nanakimie said...

suka pic 1st tu,shantek!:)

Zuwairi Aiman said...

Salam kunjungan... blog menarik ;)

eB ezrin said...

cantek lmpu tuh :)

cantekk said...

kita tgk bunge api dr tingkap bilik,,..

Nana said...

JELESNYE XDAPAT PEGI..

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com