Nuffnang Gadget

July 28, 2011

Syabas Blog Oren... Syabas Mekchu...

ohhhh... memang teruja okeh nak dapatkan Intrend bulan Ogos ni...
sebabnya dapat tau salah sorang geng blogger Alycia kluar dalam majalah Intrend ni... glamer youuu... 

-- ceteka ceteka siapakah blogger yang bertuah itu --

jeng jeng jeng...
;
;
;
;
;

-- yeahhh itu dia -- nampak budak muka bolatt tu pun dah bole teka sape kan hehe --

tidak syak lagi... blogger itu adalah Mekchu ... 
sebelum tu nak citer, Alycia memang beli Intrend ni tiap-tiap bulan... slalu cepat jer hujung bulan dah ada kat kedai maple kat rumah Alycia tu... tapi bulan ni lambat pulak... bila tanya asyikk takde jer... sentappp makk tauuu... macam sajer jer nak sabotaj mak tak bagi kluarkan citer pasal Mekchu ni cepat-cepatt... nasib semalam jalan-jalan kat Alamanda, jumpa Intrend ni terus beli... cepat-cepat tengok kat mukasurat 160 (haha, siap hafal kau page brape)...

apa-apa pun Alycia nak tumpang bangga dengan Mekchu...
yelah Alycia mengikuti perkembangan blog Mekchu ni sejak dari awal lagi... masa tu Alycia jadi silent reader jer... malu tau nak berkawan ngan Mekchu time tu haha... pastu mula beranikan diri bila Mekchu organised kan contest... sejak itulah kami mula rapat dan rapat dan rapat... sehinggalah bertemu muka dan bertentang mata.... 

-- ni kali ke-2 bertemu Mekchu kat besday party --

Tahniah Mekchu...

Alycia doakan mekchu sukses slalu ... All the best to u babehhh...


Korang boleh baca lebih lanjut kat Blog Mekchu ...


-- Oh bilakan tuan blog ni pulak nak jadi glamer macam Mekchu gak... dapat kluar majalah... walaupun dah berlambak Intrend kat rumah haha --

a.L.y.C.I.a

5 yang komen:

mekchu said...

tq zura siap buatkan entry untuk aii... aummmmmmm (harimau malaya)

itu kalo papa-jit nmpk, konpem dia sentap sbb muka dia bercahaya.. hahahahaha...

pes time jumpa masa kat parkson seremban tu kan.. hehehe.. ingat lagi entry "ini adalah alycia"

mekchu pun doakan korang pulak jadi featured blogger lepas ni.. semua dapat peluang yg sama.. yg penting, kena rajin.. kan kan..

mummy_ayu said...

ah ah..baca kat blog mekchu tadi..
glamour dia.bila turn kita plak kat alycia?
he he he..

eB ezrin said...

tahniah mekchu... ader rezki tuh nanti... kalo kami dpt klua lagi roger yer alycia... hik3... ati hati tuh brangan x abes la plk eB nih ;p

My Aisy said...

wah...bestnyer masuk majalah...insyaAllah pasti nih dapat lah alicia lak yg kuar majalah...

e.l.i.z.@ said...

wah syioknyaaaaaaaaaa...camne leh masuk ar? kena update hari² kah? hihihi

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com