Nuffnang Gadget

July 22, 2011

Why 18... Why AZ....


semua orang memang dah boleh teka punya...
yang paling over tu lah Alycia kan haha...

yeye... aku pakai no 18 dengan nama AZ..

eh kenapa 18...
kenapa AZ...

Alycia pilih no. 18 sebab itu tarikh lahir kami...
kami ???
Alycia - 18/4
en Ajip - 18/12
Adam Zikry - 18/2

so, kami family 18... so, no 18 tu adalah no bertuah kami hehe..

kenapa pulak AZ...

AZ tu adalah gabungan nama Alycia & En Ajip...
A = Ajip
Z = Zura

pastu AZ jugak = Adam Zikry..
so, kalau beranak nanti pun kena bagi nama AZ jugak hehe..

ok dah explain.. puas ati tak hehe...

a.L.y.C.I.a

7 yang komen:

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said...

ooo .. no and nama penuh makna heheh soo sweet

Sidratul Muntaha said...

huhuh..
smpai anak last pun harus AZ.

Rozita said...

harap bertuah no tu... emmm main game apa ni?

kemboja said...

ada apa pd no.. hehe.. salam kenal n salam ziarah..

mekchu said...

ohhh... AZ jugak utk AZura.. wahhh gitu.. tp ada bau2 bacang sikit lah.. nak cerita boleh.. (tak malu)

18 no fav papa-jit sbb NAJ18 kan.. itu no dia je la.. pas tu NS pulak utk :
1. Negeri Sembilan
2. Najib
3. Suraya
4. Najmi Syahputra

hahaha.. sama tak? kan kan..

tinta hatiku said...

Bestnyeeeeerrrr.... Alycia kongsibesday reramai....
Boleh kongsi kek, so boleh beli yg grand2....

=)

hamzah ian said...

lama dah tak bersukan ni.. hehe

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com