Nuffnang Gadget

August 1, 2011

Citer Pasal Doyan... Aci Tak Hehe...

Harini hari pertama pose... tapi aci tak kalau Alycia citer pasal doyan kat sini hehe... bukan nak bagi melopong mulut korang... tapi nak citer aktivti kat opis masa last sebelum pose... aci tak aci tak hehe...

okay, sure ramaikan yang buat jamuan sempena nak sambut puasa Jumaat lepas... kat opis Alycia pun sama jugak... kami buat majlis baca yassin, tahlil dengan jamuan sekali... tapi tak sempat nak snap picca, semua dah serbuuu... maknanya tak yah lah buat entry...

pastu, petang tu pulak kami pakat ramai-ramai satu opis makan doyan... siap order kat lori lagi... memang betul-betul menikmati makanan di hari last bekerja sebelum berpuasa hehe... so, takmo citer lebey-lebey.. tengok piccas jer yer... tapi janji tauuu... takmo nganga molottt hehe..


-- yeye, lori doyan dah sampai yeye --

-- hero-hero bertungkus-lumus mengangkat bakul doyan --

-- tengok tengok... 3 bakul sekali kami oder... makan lah sampai pitam --

-- dah macam kenduri pulak kan... siap bersila-sila lagi sambil makan doyan.. sambil gosip gosip hehe --

-- nak posing jugak kat bakul doyan... kenangan lah katakan hikhik --

memang tak habis makan 3 bakul... semua dah angkat bendera merah dah tak larat lagi nak makan... dah tak larat lagi nak bangun... pastu kami siap tapau sorang sebijik doyan bawak balik rumah... lalalalalala...

-- sempat lah ahkak kau berposing dengan doyang sebijik bawak balik rumah --

sekian dulu cerita pasal doyan.... dah-dah tutup muluttt ;)

a.L.y.C.I.a

5 yang komen:

Qaseh said...

wahhh..satu lori durian...kayooo lahhh tauke durian

MaMa CyDa said...

adussss ... sedapnya makan durian ...
oopssss ... makruh nih .. pose! pose! hehehehhe

@in said...

Ni betul-betul dasyat... hehe... Siap lori antor lagi tu.. mesti best ek makan ramai-ramai.berebut-rebut gitu.

Selamat menyambut Ramadan kak Zura sekeluarga.opss...adam pos ke? hiks...

MrS. F!zA said...

perghhhh makan smpai demam kalo byk gini

Nana said...

ramai tol opis2 gomen kasi makan doyan kt staff dia kan
kita juga xde

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com