Nuffnang Gadget

August 22, 2011

Kerja Keras Wekeend Lepas...

  weekend lepas memang bekerja keras nak mengcomplete kan persiapan raya... maklum lah tinggal seminggu jer ni lagi... memang tahun ni Alycia last-last minit baru nak buat persiapan.... bukan tak boleh nak buat awal-awal kan... tapi suka last-last minit... baru terasa debaran nak beraya tu hehe....

memula Sabtu pagi tu pergi ke Buti Fareeda dulu... dengan si adik manis = Sue... time ni bolehlah lari jap ke Bangi sebab en ajip ada conference kat UiTM nun... tapi tulah masalahnya kalau pergi last-last minit ni... banyak color yang nak dah habis huhu...

-- Sue sedang mencuba tudung ropol-ropil... memang takde color... tu jer yang tinggal huhu --

-- aikkkk, apsal pulak tuan blog tak pakai tudung Fareeda... ada laaaaaaaa... nanti kasi suprise time raye hikhik... semua nak seprise kan --


pastu tengahari tu berdesup pulak ke KL... rasa macam nak ke Sogo, tapi mesti ramai giler orang... so, tukar plan B ke KLCC... okay jugak lah.... banyak sales... 

-- hari borongan di KLCC --

pastu semalam pun sambung lagi...
alhamdulilah, dapatlah menyiapkan semua keperluan...
yang penting keperluan anak lah kan...
mama dengan papa takde pun takpe....

picca borongan semalam tak sempat nak shoot hehe...

a.L.y.C.I.a

5 yang komen:

PinKy MoMMa said...

igtkan bekerja keras kemas umah tadi huhu..shopping rupanyer :)
sakan mama dadam menyopping..kami dah settle smua tinggal nak cari tudung mamanyer je tak de lagi huhu

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said...

Sama la soping last2 minutes..padahal tuk anak2 dh complete bila soping nampak yg cantik terbeli lagi sampai tuk mak bapak tercicir nk beli hahhaa..minggu last keje yahuuu nk balik kpg hehhe

mekchu said...

dimanakah dadam waktu tu? ko angkut dia sekali ke?

Qaseh said...

betul2...last2 minit punya persiapn syokkk...nak raya...

zh-ena said...

semua persiapan dah buat tinggal nak buat kuih raya jea skang nie

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com