Nuffnang Gadget

August 25, 2011

Majlis Iftar Bersama Geng Merayap...

 Alhamdulilah... dapat jugak melaksanakan Majlis Iftar Bersama Geng Merayap... memang acara ni kami jadikan acara tahunan... oh, Geng Merayap tu adalah geng rapat Alycia kat sini.... smua dah jadi mak-mak orang... tercetusnya perkataan MERAYAP tu sebab memasing suka merayap-rayap time lunch hour... diulangi, time  lounch hour yer kengkawan hehe...

Kali ni Dato' CT yang jadi tuan rumahnya... dan macam biasalah, smua dah plan buat potluck makanan memasing... so, sorang bawak 1 makanan... 6 orang = 6 makanan... Alycia dah cop awal-awal nak buat mee goreng...  (sebab goreng mee senang skitt hehe)

-- sambil makan-makan... sambil gosip-gosip... sambil posing-posing --

dan seperti biasa tema untuk majlis Iftar = jubah... so, berjubah sakan lah mak-maknya...

-- tuan blog dengan jubah coklat tahun ni... tahun lepas jubah hitam --

-- Alycia & Adam Jek... apsal pulak muka Adam Jek camtu lak tuh --

dan acara wajib adalah acara berposing beramai-ramai... tapi mak-mak dengan anak-anak jer yang over posing... bapak-bapak cool jer duduk kat tepi hehe...

-- Alhamdulilah, tahun ni dapat completekan 6 orang Geng Merayap ... bila posing ramai-ramai camni, nampak dah makin bertambah pulak kanak-kanak hehe --


Semoga acara sebegini dapat mengukuhkan ukhwan kita sebagai sahabat... korang semua memang besttt... sayang korang mwah mwahh...

a.L.y.C.I.a

3 yang komen:

zh-ena said...

seronoknya dapat berjumpa kawan2 semula

mekchu said...

a ahh.. ramai btol budak2.. anak sape yg paling ramai tu wei.. hehehe..

syawalsimpsons said...

best berbuka ngan kengkawan...sue x gantung kuali lagi..bila la agaknyer

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com