Nuffnang Gadget

August 11, 2011

Ramadhan Ke-10 | Buka Pose Kat Luar La...

selepas penat berSMS dengan boboboi a.k.a en ajip, akhirnya kata sepakat telah dicapai... harini buka pose kat luar.... yeyyyyyyyyyyyyy (aku yang sorak lebey skitt sebab tak payah masak)... pastu lagi skali yeyyyyy sebab en ajip yang blanjer hehe...

tempat makan yang dipilih adalah mengikut selera boboboi yang kata rasa-rasa nak makan Western... layannnnn...

-- kami pergi kat Chop n Steak ni ... kat Seri Kembangan --

tolak dari rumah pukul 6.15... semangat... kang takut jem bagai... tapi line clear sebab agaknya orang smua pakat balik cepat-cepat... sampailah kami pukul 6.40 kat sana... lama lagi weii nak tunggu buka... lepas order apa-apa yang patut, layanlah ambik gambar 3 banak huhu....

-- kat sini paling suka deco yang ala-ala cowboy tu ... siap ada vespa ni lagi --

-- Adam tengah cuba-cuba cek kot-kot ada spare part yang tercabut hehe --

-- ni apa kes lah ni dua banak ni buat stail camni... Adam ikut jer apa papa dia suruh --

-- mama pulak sibuk suruh papa shoot ambik picca dengan jam tangan ni... nak masuk Contest bersama Jam konon... tapi malas lah nak suruh orang like-like kat fesbuk tu hehe --

pasti dekat-dekat nak maghrib makanan pun sampai...
bila makanan sampai, ada pulak orang tukang rasa air tu best ke tidak...
sape lagi kalau bukan Adam Jek...

-- siap sedut skit-skit tu tak tahan huhu ... sabau sabau, jap lagi buka --

dan menu kami semalam adalah...
tadaaaaaaaaaaaa...

-- chicken chop untuk Alycia --

-- black peper steak untuk boboboi --

-- mushroom sup & nugget untuk Adam Jek ... ada lagi 1 nasi sizling, tapi tak sempat nak snap --

Alhamdulilah... kenyang sampai ke malam...
kalau korang nak try western food pulak, boleh lah ke Chop N Steak ni... kalau kat Seri Kembangan, betul-betul kat tepi roundabout... ikut jalan dari UPM pun senang gak... ikut jalan ke South City Plaza pun bole...

notakaki : harini menu apa tak tau lagi... tengah mintak tolong encik gugel jap tunjuk menu yang best-best ;)

a.L.y.C.I.a

6 yang komen:

mekchu said...

boboiboi ok ehh makan western berbuka.. tak bising lak dia nak cari nasi..

ada contest like2 bersama jam tangan eh.. aku like ko, ko like aku.. baru 2 like..kena carik lagi 2 juta like ni.. hahahahaa....

PinKy MoMMa said...

bestnyer makan diluar..bila la kite nak dapat pelepasan bercuti dari memasak ni mama dadam huhu..

mau cuti! ;p

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said...

hahha lin leh kira bape kali masak, sbb sejak ada bby ni jawabnya bungkus atau makan kat luar je..emm western cam sedap je ni..tgg en suami dpt bonus la leh makan sakan hehhe

Lily@MamaZaraZareef said...

bleckpepper steak itu sungguh menggiurkan..dan2 terasa nk berbuka western jugak nih..ehehehehe

Far8 budak baik said...

waaa akak..berbuka kat
luar tak ajak punnn..
hahahahaha =)
eh eh..nk masuk contest
bersama jam ker??hahaha =p

Nana said...

dah lama x g makan sini

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com