Nuffnang Gadget

August 16, 2011

Raya Tahun Ni Tema Arabian Hehe...

 selepas penat berbincang laki bini nak tema apa raya tahun ni...
kejap nak coklat... kejap nak pepel... kejap nak ijau pucuk pisang...
tetiba pulak en ajip kata tahun ni papa nak pakai jubah lah ...
erkkkkk... layan laaaa...

semalam semangat lah pulak jalan-jalan kat PKNS bangi tu tengok-tengok kot-kot ada jual jubah budak-budak... yelah, jubah orang besar senang jer carik... yang budak-budak ni payah skittt...

nasib ada 1 kedai tu ada jual jubah...

-- Adam tengah fiting jubah & songkok --

  
-- papa pulak try jubah dia... mesti diaorang ingat beli jubah sebab nak pergi umrah hehe --

pastu masa on da way balik rumah... en ajip siap cakap lagi...
mama kang ambik gambar papa tawww pakai jubah...
nak buat profile picca...
boleh tahan gak laki aku ni hehe...

-- gambar imam muda 2012 ... sejuk mama tengok papa pakai camni... macam nak pergi Mekah pulak... amin amin amin --

-- ni imam muda kecik pulak... bila smpai kat rumah kereta remote dia tak tinggal --

-- gambar apak dengan anak berjubah --


gambar omak eh mano??
ada laaaaaaaaaa... mana boleh tayang kat sini...
tak seprise lahhhh... tunggu raya lah yer muahaha...

a.L.y.C.I.a

7 yang komen:

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said...

omaknyee berjubah gak ke hehehhe...
sama la cam kitaorg cam nk warna ujau, jap lagi warna itam last si anak request nk pink kaler so si papa xleh kata apa ikut je la, raya pertama bertemakan pink hehhe nasib la anak gegirl 2org hehhe papa kena layankan je

mummy_ayu said...

wah..tema arab lagi tahun nie..
oo...mak nya baju suprise...boleh ek mcm tu...

PinKy MoMMa said...

aduhh comelnyer dak adam ni :)
lain dari yang lain kan yang hehehe

ezan said...

best jugak kan tema arab no. dah la srg jubah cantik2.,. x sabar nl tgk alycia pulak. hehehe.,

Munna said...

waaa...smart gk tema arab ni...akak pkai purdah ke hape?hehe

mekchu said...

berjubah pulak dahhh.. hahaha.. perangai ajib tu serupa tapi tak sama lah.. hahahahaha..

eB ezrin said...

cantek. i lioke :)

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com