Nuffnang Gadget

September 2, 2011

Selamat Hari Raya Smua ;)

-- STICKY POST ... ENTRY BARU KAT BAWAH --

amboi amboi amboi... bahang raya dah terasa dah...
sana sini orang sibuk gantung kad raya...
gantung kat blog... gantung kat fesbuk...
Alycia pun sama... jenuh carik gambar nak buat kad raya...
sebab taun lepas beraya tak dapat ambik gambar raya bertiga huhu...

lagipun tak kreatif mana kan...
so inilah hasilnya...
dan sebab dah terlebih rajin... terhasil lah 2 versi kad raya ngeeee...

Versi Klasik Nasional

;
;
;


versi Kat Oversea
;
;
;


“Dalam bermesra mungkin terkasar bahasa,
Dalam bergurau mungkin terlanjur senda, 
dalam berjanji mungkin ada yang belum dikota, 
dalam berbicara mungkin ada yang menyingung rasa. 
jika ada kemaafan.. itu jualah yang dipinta.. 
Selamat Hari Raya..”

(Mekchu, kopipes ayat best tu dari blog Mekchu... pinjam sat yer)

notakaki : korang, sudi-sudilah yer ambik kad raya tu... pecah kaca pecah gelas, sudah baca harap balas... pecah kaca pecah tong, sudah baca harap gantung ;)

a.L.y.C.I.a

11 yang komen:

MaMa CyDa said...

Selamat Hari Raya ...
Maaf Zahir Batin ...

Kok terlalu2 kek Somban tuh, jomputlah datang beghayo kek umah den yo ^_^

Maya Mayana said...

Selamat hari raya juga buat alycia..yana pun minta maaf kalau ada salah dan silap...

~~@lyci@~~ said...

Mama Cyda :
insya allah.. apa2 nnt aku bgtau kau..

Maya Mayana :
samelah dgn Alycia.. 0-0 ekk ;)

zh-ena said...

selamat hari raya
maaf zahir dan batin

Nana said...

hehe versi ovesea tu patut kasi nampak view lebey skit kt kandang lembu tu desa cattle tu

mekchu said...

hahaha.. mak dah tak boleh gantung.. semua pun dah exceed quota.. mmg geram...

dah komen panjang2 kat fb.. hahaha..

mama tisya said...

smp 2 versi ye kad raya..salam aidilfitri nanti kita gantung

Myra Jay said...

Selamat Hari Raya jugak untuk akak sekeluarga.. :-)


Ceria2 selalu tau :-)

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

selamat hari raya jugak..
ampun maaf kalo ada silap salah, terkasar bahasa, ter-over komen..

semoga selamat sampai ke destinasi yg dituju.. =)

mummy_ayu said...

selamat hari raya gak to Alycia & family....maaf zahir batin anda ada salah & silap sepanjang perkenalan kita...

Wanita2u said...

Jom join giveaway dari Wanita2u pula. :)
Hadiah mmg sangat menarik. Berbaloi-baloi join. Hehehe.

http://portalwanita2u.blogspot.com/2011/09/wanita2u-2nd-giveaway.html

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com