Nuffnang Gadget

September 30, 2011

1 Bulan 1 Blogger...


Bermula pada bulan Oktober 2011....
Alycia akan memulakan segmen 1 Bulan 1 Blogger...

Apa yang dimaksudkan dengan 1 Bulan 1 Blogger tu kak...
Maksudnya sebagai tanda penghargaan Alycia kepada blogger-blogger yang selama ini berkunjung ke Blog Hot Mama Wannabe ni... yang selama ini tanpa sedar menaikkan trafik blog picisan ni... tanpa korang, siapalah Alycia... ceh, ayat bajet macam retis lak ;)

Macam mana pemilihannya kak...
Pemilihannya ikut suka akak la haha... depends pada mood akak la... mungkin bergantung pada siapa paling banyak berkunjung kat blog akak dalam bulan tu (kat Statistik ada)... atau siapa paling banyak komen bulan tu... atau akak main random pick ker... tu yang akak kata ikut suka akak haha (eksen tak jawapan tu)...

Apa yang blogger terpilih tu dapat kak...
Hmmmm, 1st sekali akan review blog tu kat blog akak ni... akak ni bukanlah blog pemes sangat hehe... setakat suka-suka nak menulis jer... dan yang paling best akan dapat HADIAH istimewa daripada akak... Hadiah tu sebagai penghargaan kepada blogger yang terpilih... mungkin bulan ni hadiah mahal skit, bulan depan hadiah murah skit... tu smua bergantung pada bajet akak jugak la hahaha...

Tapi... ha ada tapi tu...
Untuk bulan Oktober ni, akak dah pikir dah hadiah apa nak bagi...
lagipun dah ada sponser dah nak taja...
jeng jeng jeng... seprise...
tunggukan jer nanti Alycia umumkan siapa Blogger bertuah bulan Oktober ni...
so, pasni kena rajin-rajin lah yer berkunjung kat blog akak (akak lagi... tetiba lak berakak-akak kat sini muahaha)...

 a.L.y.C.I.a

6 yang komen:

Sidratul Muntaha said...

tetiba akak nih?
konpius aku..
huhuuhh

syawalsimpsons said...

waahhhh class je mak jemah ni...kikikikik....mana tau ada rezeki kan...

Nad @ MamaZakwan said...

feewwwiittt...
kelas kau jah..heheh

My Aisy said...

wah wah wah..siap ada segmen sendiri lagi...best2...

MaMa CyDa said...

baik kakakku ... :p

mama rifQy said...

sapekah ituu..tipis la harapan..kite baru nak kenal2 alycia

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com