Nuffnang Gadget

September 29, 2011

Dah Besar Rupanya Adam...

baru perasan... Adam dah besar rupanya...
sebab sekarang ni kalau naik kereta dia dah nak duduk belakang sensorang...
takdelah nak duduk kat pangku mama lagi sampai lenguh peha mama...

eh, buat apa Adam duduk sorang kat belakang....

-- tak lain tak bukan buat aktiviti kaler buku Upin Ipin dia --

itu time mood elok...
time mood tak elok dia mengemas kat belakang kereta papa tu...
tengok-tengok dah bersepah....

tapi bila Adam takde kat pangku mama boring pulak...
nak manja-manja pegang tangan dengan papa, papa drive (hehe, sengal)...
kena ada adik Adam kot haha....

 a.L.y.C.I.a

11 yang komen:

eB ezrin said...

wahhhhhhhhhhh sok ader awaek.. pastuh leh kwn dh... tinggal la mama sengsorang.... eh aper la auntie nih eh? ;p

mummy_ayu said...

bagus la Adam ni..Iris still nak berkepit lagi..kadang2 je dia nak main ngan Ian kat belakang..

Azhafizah[フィザ] said...

dalam kete pun boleh buat keje ke?rajin betul adam ni..bagus2..

♥MiZz-siHa♥ said...

gudboy dah adam...amie still lg berebut ngan adik nak ddk depan ngan mommy..

Zie said...

Leh tambah lagi lah tu...

mekchu said...

leather seat kan? patutlah en.ajip relek2 anak mengaler dlm keta..

senang nak bawak anak jalan2 kan skang.. dorang dah boleh behave..

Nad @ MamaZakwan said...

zakwan takdenya nak dok dendiam cam adam ni..
masih lagi nak dok atas pangku wpun kene marah cemane skalipun..
dh la dgn perut mamanye yg makin membulat ni, huhu!
senak!

gud boy la adam ni..ajar abg zakwan sket!

MaMa CyDa said...

baguslah adam nih ... behave jek dia kan. lain plak citernya kat aku ... anak2 pakat dok depan, mama dia yg kena layan feeling sensorang kat blakang ... sadis tul tau ... hahahaha

CuppyCakeMommy said...

cekidout our latest promotion of smart educational toys..

add us in FB at intelligent.toys@yahoo.com

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said...

cepat kan masa berlalu..kyra now suka dok celah kete cam adam tu..kalau dok belakang sure tido, skang mama tukang pangku kyreen lak..

pssstt mmg kena adik si adam ni hehe

MrS. F!zA said...

gud adam leh duk belakang diam..kalo darwisy panjat sana sini seminit pon tk duduk diam dlm kete..grrrrr

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com