Nuffnang Gadget

September 15, 2011

Dah Suam-suam Kuku...

sekarang ni jarang-jarang pulak join CGL... ada lah sikit-sikit... tu pun buat yang sonang-sonang ajo... kot yang suruh like ke... buat entry ker... cepat-cepat buat... kot yang suruh buat entry kreatif tu, letak tepi dulu... maleh acik nak pikir-pikir... kot tetiba dapat idea kang baru buat hehe..

tapi Alhamdulilah, ada jugak rezeki Alycia menang CGL... Alycia pun tak ingat CGL apa... ni pun Nana yang tetiba mintak address kat fesbuk... dia kata menang keychain Langkawi... tadi masa blogwalking kat blog Nana baru tau (ketinggala sungguh hehe)... result kat SINI...


Kemenangan ke-2 bulan September 2011...

Kemenangan ke-60 2011..

a.L.y.C.I.a

2 yang komen:

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said...

sama la ..skang mood malas melanda nk join ga atau contest tk tau kenapa sejak2 ada bby ni tahap kemalasan makin melampau hehhe

Nana said...

sama la
dah malas skang nk join hehee

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com