Nuffnang Gadget

September 23, 2011

Open House Kami...

Sebenarnya takdelah open house sangat pun...
kebetulan family kata nak datang beraya..
so, dah alang-alang family datang, kami pun jemput la kawan opis, kawan - kawan rapat dan kawan-kawan yang berdekatan... jangan pulak ada yang kecik ati kata tak jemput yer... ada jugak lah beberapa orang blogger yang datang... terima kasih pada smua yang sudi berkunjung ke teratak kami yang tak besar mana pun pada Jumaat last wik...

dan orang yang paling sibuk dah semestinyalah Alycia... den takdo bibik nak tolong masak, tolong kemas... den dongan laki den jo yang bergotong-royong samo-samo... kalau ada yang terkurang layan ke, terkurang makan ker... ampun dan maaf di pinta..

ni ada sedikit gambar masa open house kami..
sorry lah kot-kot tak dapat berposing sama..
acik sibuk... ni mano yang sompek yo hehe...

-- menu of that day... mee kari, mee sup, makaroni goreng, kuah durian + roti kosong, fruit salad, kek coklat moist dan air ribena nata de coco --

-- sempat lah daku mengukus 2 biji kek malam tu --

-- ni makaroni goreng .. Adam cakap mi pedasss --

-- fruit salad ... laku pulak... ramai yang tanye camne buat --

-- air ribena nata de coco ... air tangan en ajip --

antara picca bersama tetamu yang datang ...

-- bersama kenalan en ajip ... korang kenal tak budak pompuan kecik tu... dia ada keluar dalam iklan kat Astro First... glamer weiii pelakon datang rumah Alycia --

-- bersama Geng Merayap = Dato' Ct & family.. siap buat jadual lagi open house hari tu... ada 5 katanya hehe --

-- bersama blogger Adlin a.k.a Kyra Kyreen Moms ... tengkiu yer b sudi datang ;) --

-- bersama blogger famos armos merangkap Geng Fareeda hehe ... Mrs Fiza & Eliza Diana --

-- geng-geng opis Alycia --

Insya Allah, ada rezeki tahun depan kami buat makan-makan lagi..
terima kasih pada smua yang sudi datang...

 a.L.y.C.I.a

9 yang komen:

syawalsimpsons said...

fuyooo..meriah....

eB ezrin said...

alaaaaaaaaaa, musti x tau nih sbb khamis x sempat nk tgk blog pn. hu3

Alycia said...

syawal :
alhamdulilah.. ramai pulak yg dtg ;)

eB:
tulah.. kalau x bole u dtg kan ;)

zh-ena said...

ramai jugak yg datang yea...

Nad @ MamaZakwan said...

sori sesangat tk dpt dtg..best nye kalu dpt dtg, bleh rasa fruit salad tu, hehe

Nana said...

huhuh rugi tak pat dtg
klw awal skit ktorg smpai kl aritu sempat kot nk g umah korang

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said...

sib baik sempat dtg janji konon nk kuar kul 4 last en suami balik 5.30 sampai sana kul 6 cari umah u b dekat 1/2 jam hehhehe

MrS. F!zA said...

hihihi terselit jgk gmbr fiza..thanks jemput kami..

Puteri Mona said...

gamba mak tadeeeeee klashh hehe

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com