Nuffnang Gadget

September 26, 2011

Plan Sebenar Nak Photoshoot... Tapi Jadi Unplan Naik Butt ...


ni kisah wiken 2 minggu lepas...
sebenarnya plan asal kluar rumah pagi-pagi sebab en ajip nak buat photoahoot pre-wedding member opis Alycia... tapi ada insiden yang berlaku,  so cancel lah potoshoot... trus plan jadi unplan pulak nak naikk buttt (bot) .. ni sebab Adam nampak bot polis kat tepi tasik Putrajaya tu...

tempat yang paling murah untuk naik bot adalah kat Mines... parking kereta kat parking kat KTM Serdang tu, pastu naik bot pergi kat Mines... baru RM 2/seorang... kalau nak naik bot kat dalam Mines tu ada jugakkk tapi harga ikut pakej yer tuan puan... faham-faham lah fulus tidak mengizinkan lepas-lepas raya ni hehe..

-- bersama member opis Alycia yang tak jadi nak buat photoshoot... Adam tu kena kepit sebab malu nak pandang kamera --

-- tengah tunggu bot sampai.. tak sabar-sabar betul Adam --

-- sambil tunggu bot sempat lagi mengedik dengan Adam --

perkhidmatan bot kat sini setiap setengah jam...

-- puas ati Adam dapat naik bot --

   
-- suka betul dia buat muka camtu sekarang ni kalau ambik gambar--

dan bila sampai kat Mines... tetiba dah jadi macam-macam unplan... tengok wayang citer Raya Tak Jadi... bapak main kelakar abissss.. sape tak tengok lagi baik tengok... sesuai nak releaskan kepala otak setelah penat bekerja... 

-- Adam bagi makan fish... ni mana dia dapat roti pun tak tau lah ni --

nanti kat sini ada kisah Tutti Frutti.. kisah Spiderman dah citer dah huhu...
tunggu yer pasni ...

 a.L.y.C.I.a

4 yang komen:

syawalsimpsons said...

bestnyer tengok muka adam sweet je..

eB ezrin said...

comei dh pandai posing :)

zh-ena said...

naik bot di Putrajaya byr baper RM?

nini said...

tomey la dak tetit tu...hehe

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com