Nuffnang Gadget

September 5, 2011

Raya Kami Tahun Ni...

 kan haritu dah cakap kat smua tahun ni tema raya kami = Arabian Night kan.... so, memang berArabian lah kami di pagi raya... tapi pagi raya tu mood Alycia dan Adam tak berapa nak ok sebab Adam masih demam lagi (2 hari sebelum raya Adam dah start demam, batuk, selsema)... dan Alycia pulak badan dah seram sejuk macam nak demam... disebabkan tahun ni beraya rumah mak mertua kat Kuala Pilah, so pagi-pagi dah bangun (kalau rumah mak sendiri tu macam ada xcuse nak kata demam hehe)... 

nanti Alycia cerita lagi suasana di pagi raya...

kali ni nak tunjuk aksi kami 3 beranak 3 pagi raya dulu...

-- Adam & papa ... tengok muka Adam tu, tak ceria... time ni badan dah sejuk sikit sebab dah makan obat --

-- Adam & mama pulak --

-- haruslah berposing berdua manja-manja camni kan hehe --

dan kami in ARABIAN di pagi raya ;)

SELAMAT HARI RAYA ..

MAAF ZAHIR & BATIN ..


a.L.y.C.I.a

9 yang komen:

mummy_ayu said...

selamat hari raya!!!

mama tisya said...

alahai adam demam ye...mama nye pn tk sihat..sure tk brp best kn tp bab posing kena ada jugak

mamaRIFQY said...

comel je adam..alycia pon comel..salam kenal ya!! dah kenai..tapi baru nak ramah mesra!!hedhheehhehehee

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said...

amboi tema cam kat arab je rasanya hehhe..betul tu 1st raya lin pun agak suram sikit sbb kyreen kena demam campak, skang lin pun terjankit huhuhu

My Aisy said...

slamat hari raya....hensome lah adam berbaju itu....

Zue AnnaLeeya said...

thn nih mmg musim demam di hari raya...
anak2 sepupu akak pon ader yg demam jgk...
tp sib baik akak dan family sihat2 jer...

slmt hr raya jgk utk alycia sekluarga..

Nana said...

lawa shawl tu bli kat ne ek

Mama Gee said...

chomel baju raya adam...eh..adam pun chomel jugak...hehee

PinKy MoMMa said...

comelnyerrr lain dari yang lain la korang ni hehe :)

leh cuba tahun depan hehe

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com