Nuffnang Gadget

September 23, 2011

Spiderman... Oh Spiderman...

 ni kisah anak teruna ku ini...
Sabtu lepas pergi Mines... sebab Adam sibuk cakap nak naik butttt (bot)..
naik bot yang paling murah kat Malaysia ni kat Mines jer...
RM 2/person dari parking KTM Serdang ke Mines...

masa jalan-jalan kat Mines, tetiba pulak dia boleh nampak patung spiderman...
terus melalak-lalak nak beli...
dah la mahal... RM 29 ringgit...

-- ni tengah melalak mintak beli spiderman... blum buat aksi baring-baring kat lantai jer lagi ni--

pastu papa dia malas dengar bising-bising trus beli..

-- baru diam... puas hati dah dapat spiderman --


posing skitt dengan spiderman Adam...
bukannya main sangat pun.... sekejap jer.. pastu terus patung spiderman tu tinggal kat atas katil kat rumah... konon-konon malam tu nak tido dengan spiderman..

pasni tak nak lah bawak Adam jalan-jalan...
mama nak soping online jer lah pasni..
#sentapatimak dengar anak melalak ni..
tapi boleh ke mama oiiiii hehe...

 a.L.y.C.I.a

9 yang komen:

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said...

hahhaha alahai 29.00 kecik je spiderman tu yea..kalau anak pompuan leh pujuk bagai lagi ni anak lelaki x dapat nk nolong hehhe

Nad @ MamaZakwan said...

hehe
adam adam...
takmo wat mama sentap2 lagi tau
nnt mama takmo beli menan kt adam lagi, hehe ;)

Rozita said...

kalau anak akak, kami tak layan je.. biar dia menangis guling2 pun.. ayat senang kami bagi benda tu mahal cari mainan yang murah sikit..

kalau selalu kita ikut kata dia bila dia menangis sampai bebila dia akan ingat dan buat lagi...

Syima ~Mama Kyra~ said...

Kyra pun ada spiderman mcm ni..
tu pun dah puas pujuk suh dia pilih menan lain..tp dia tetap nak spiderman..gegirl tp nak main menan boboy..camne tu..

emy|farid said...

sentap ati spiderman, haha

mummy_ayu said...

lebih kurang je la kes..tu yg kadang2 suka cari barang time lunch hour.takde kids..

zh-ena said...

finally toys tu pasti akan terbiarkan..time masa nak tu mmg tak ingat dunia..alahai sama jea perangai dengan anak ena

MrS. F!zA said...

hahahadui...nek bot murah je kan tp kan beli spiderman mahal lak..hikhik

Cho Zila said...

budak2 memang mencari perhatian dengan tangisan dia yang syahdutu.. anak akak yang no 2 tu memang gituler siap guling2 kalau permintaannyer tak dituruti.. selalunyer dibiarkan ajer walaupun malu gak ngan orang keliling tapi nak buat camner...

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com