Nuffnang Gadget

September 9, 2011

Start Dah Acara Open House...

nampaknya minggu ni sampai lah penghujung Syawal dah start dah acara Open House... haiihhh, ni tengah sibuk duk mengisi kalendar harini rumah sape... esok rumah sape... lusa rumah sape... Alhamdulilah, gantung periuk hehehe.... tengahari tadi adalah acara pertama Open House pertama Syawal ni... ke rumah opismate Kak Mariah... berduyun-duyun kami keluar dari opis hehe...

-- memula kena tayang picca tuan blog dulu... semangat harini berbaju raye tawww ---


-- picca together pulak dengan opismate yang jauh --

aikkk, kata berduyun-duyun... apsal picca berdua pulak... ada picca reramai tu, tapi kat kamera orang lain... Alycia selalunya pergi open house mesti lupe nak keluarkan kamera bila dah nampak makanan...berposing kat kamera orang lain lah nampaknya... nanti kopipes dulu baru buat entry acara open house beramai-ramai hehe..

korang dah buat open house blum... nanti jangan lupe ajak Alycia yer hehe..

tuan blog pulak bila nak buat open house.... (tau dah mesti korang nak tulis camtu punye kehkeh)...

rumah Alycia sentiasa open... jemputkah datang beraya yer ;)

a.L.y.C.I.a

6 yang komen:

azu said...

open house mmg best esp bila dpt jumpa geng2 lama.dpt pakai baju raya baru2 dan cantik2.make up comey2..haha mmg best!terbaeekk!

Cute MuM said...

jemput beraya umah cute mum yer..

MrS. F!zA said...

perghh!haini dh start open houz..lps tu esok lusa tulat lah plk kan..hihi

e.l.i.z.@ said...

sama la..eli pun semalam dh start open house hihi

CIK JATT said...

tak pergi pun mana2 open house lagi. huhu

Nana said...

mmg banyak jemputan open hse last week

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com