Nuffnang Gadget

September 15, 2011

Tak Sia-sia Angkut Kerusi Adam Ke Opis...

ini cerita pasal jamuan hari raya kat opis...
kali ni kami buat kelainan skit ... kami adakan pertandingan gerai tercantik antara unit... setiap unit dah dibagi juadah apa yang perlu disediakan...

dan unit Alycia telah diberi menu Dessert (kering)... so, kami telah bersepakat untuk memilih tema Resepi Tradisi Bonda...

dan untuk menghias gerai tu, Alycia telah membawa kerusi Adam ke opis... marah Adam pagi tu tengok dalam kereta ada kerusi dia hehe...

-- nilah kerusi kecik Adam tu --

dan macam mana rupa gerai Resepi Tradisi Bonda tu...

tadaaaaaaa...
;
;
;

-- dekorasi berkonsepkan tradisional... macam rumah-rumah kampung.. ada tikar mengkuang, kain batik, tudung saji, lesung batu --

-- ni sebelah tepi pulak ... siap ada batang tebu lagi --


-- ni pulak gerai yang kena sediakan Desert (basah)... tema yang diaoarng pilih - Rayaku Merdeka ... tu yang nampak bendera Malaysia tu --

-- ni lagi 1 gerai yang pilih menu air... macam-macam kaler air ado... kembung perut minum air time tu ... diaorang pilih tema Hikayat 1001 Warna ... kluar segala macam barang antik kat situ hehe --

dan pemenang gerai terbaik jatuh kepada...
;
;
;
;

Resepi Tradisi Bonda

walla... gerai unit Alycia lah tu...

-- posing reramai dengan geng unit... yang pegang hadiah tu lady bos unit kami --

memang tak sia-sia betul bawak kerusi kecik Adam tu kat opis ;)

lepas ni ada picca warna warni Aidilfitri pulak...

notakaki : sekarang tiap kali pergi keje, Adam mesti cakap mama, bawak kusi (kerusi)... haha, dia ingat hari-hari ke nak ke bawak kerusi dia tu ... apa la Adam ni...

a.L.y.C.I.a

9 yang komen:

PinKy MoMMa said...

bestnyer..sporting lar korang..
smua ada tangan seni mendeco ni hehe..

dadam pun penyumbang gak ni :)

mummy_ayu said...

best tu...congrats!! leh la adam tuntut hadiah gak .. :-)

sue zainun said...

wahhh bestnyaaa..kreatif betul lah..smua cantik2.

MrS. F!zA said...

kreatif..mmg naik tema tu..

mekchu said...

dadam, montot mama tak muat la kat kosi dadam tu.. hehehe.. kena bagi dadam sikit hadiah tu..

si tuan putri kiUt said...

wahhh bestt nyerrr......tema pun menarikkk... jeless aiii

eB ezrin said...

wah menarik.. eB suker... lady bos eh? :)

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said...

kreatif unit korang ni mmg nampak ala2 kampung b...best tul menang tu hehheeh share sikit hadiah ngan ada, krusi bawa tuah hehhe

Nana said...

wah menarik nye siap ada tema

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com