Nuffnang Gadget

September 26, 2011

Terbakor Ni... Terbakor...


takde apa yang terbakor...
otak ni jer yang tebakor gara-gara study dan baca soalan Exam ASP.Ne ni...
Alycia nak sit exam Rabu ni...
debar-debar weiii... tak lena mak nak tido mengenangkan exam Rabu ni huhu..

sebenarnya tadi dah buat efect api kat atas kepala tu..
tapi ni ngak kelihatan pulak...
komengaaaaaaaaaaaaaa...

ok, itu jer nak cakap...
nak sambung baca soalan balik..
mana tau kot-kot dapat soalan bocor hikhik....

Sent From My Laptop Bery..
 a.L.y.C.I.a

8 yang komen:

MrS. F!zA said...

mmg tensen kalo saat nk tggu exam kan..kalo dh lepas tu mcm lega yg amattttt

Mama Gee said...

gudluck...

Dah tua2 ni {eh..tua ke?} kalao kena membaca dan ambil exam..punyalah malas rs..beku rs otak nk baca byk2..hehe

mekchu said...

mahu jadi poliskah? hahahaha.... lagi besoo api ko nnti..

Joey said...

gud luck yer

MaMa CyDa said...

gud luck zura ...

ehhh sem nih aku ngajo subjek asp.net lahhh lalalalalalalalalala ... ^_^

zh-ena said...

baca jgn tak baca..gud luck jawab exam nnti

tinta hatiku said...

Good Luck...

Alaaaa..., rileks la Aly, Insyaallah ok jer tu semuanya...

=)

NM02 said...

esok exam eh?

gud luck!

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com