Nuffnang Gadget

September 7, 2011

Terima kasih FAREEDA ;)

semalam Alycia sajer-sajer jer emel gambar dengan Tudung Fareeda... tak sangka pulak picca Alycia tu boleh terpilih untuk Bonanza Raya Untuk Peminat FAREEDA...


-- nilah picca yang Alycia hantar --

Gambar-gambar diatas adalah antara yang menerima potongan diskaun Koleksi FAREEDA/ MAWAR.

Untuk mendapatkan diskaun Bonanza Raya FAREEDA ini hanya dengan emailkan sekeping gambar anda memakai tudung eksklusif FAREEDA (koleksi eksklusif FAREEDA/MAWAR) semasa perayaan Aidil Fitri tahun ini ke email faridah@fareedascarf.com atau fareeda@fareeda.com.my , anda akan diberikan potongan tambahan sebanyak RM20 untuk koleksi eksklusif FAREEDA atau tambahan RM10 untuk koleksi MAWAR bagi pembelian sehelai tudung eksklusif FAREEDA atau MAWAR.

Potongan ini adalah tambahan potongan keatas harga promosi raya yang dilanjutkan dalam bulan Syawal ini !!!

Potongan ini hanya SAH untuk pembelian di butik FAREEDA Seksyen 8 BB Bangi sahaja dan SAH hanya di bulan Syawal sahaja.

(kopipes dari Page Fareeda)

Macam mana cara nak dapat diskaun tu kena pergilah kot sendiri kat Butik Fareeda kat Bangi tu.. ni belum plan nak pergi ke sana lagi... tengok lah tetiba ada rezeki terlebih nanti, bolehlah rembat tudung Fareeda 1 dengan diskuan yang dapat ni hehe... time tulah baru sibuk-sibuk nak call tanye kan hehe...

kalau korang nak cuba nasib... terjah lah kat SINI...

a.L.y.C.I.a

4 yang komen:

syawalsimpsons said...

nak cuba nasib la...sue pun ada rembat 1 gak tudung fareeda ni....

::NureeN:: said...

tahniah.... nureen x reti nk pakai tudung fareeda ni

ieda said...

memang sweet pic tuuu dan memang alycia layak :)

MrS. F!zA said...

dia pilih ke ek?kita htr tk kuar2 lg pon gmbr..walhal tgk org snap gmbr ntah pape pon leh dpt..huhu..

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com