Nuffnang Gadget

October 31, 2011

Bagilah Balik Laptop Mama...

selamat pagi Isnin smua orang...
harap-harap pagi ni takde la yang nak blues-blues ekkkk...

ni nak citer pasal si Adam Jek (Adam Zek) ni...
sekarang dah pandai mengkongker laptop mama dia...
asal malam jer... mama laptop mama...
nak tengok PinPin (Upin Ipin)...
tak pun nak tengok day a u Adam... (gambar masa besday to u dia)...

-- eksyen taww Adam... lepak-lepak atas katil sambil tengok laptop --

-- bila nak tengok gambar tu, ajar dia guna keypad anak panah tu... tengok, comey jer tangan dia tekan-tekan kat keyboard tu hehe --

memang sekarang ni masa nak online memalam limited sangat-sangat... sebab Adam dah buat laptop mama macam laptop dia sendiri huhu... Adam, bak balik laptop mama huhuhu...

papa... iPad 1....


10 yang komen:

MrS. F!zA said...

kompom esok papa p beli ipad utk mama..hihihi

syawalsimpsons said...

sama la ngan sue pon..syawal pandai sudah ngan laptop...menyebok saja tau bila ibu dier sebok ber on9 tau...kikikikiki///

yang penting brand N model laptop kiter sama jaaa...

PinKy MoMMa said...

budak budak skrg memang camni yang..abg long pun sama..suruh buka nak tengok boboiboy lar..upin ipin lar..barney lar..aih lama pulak tu ;p

zh-ena said...

COMEYNYA

Mamamia said...

tah2 die pn nk jd blogger cm mama die jgk...

Azhafizah[フィザ] said...

mama,buatkan adam fesbuk boleh?heee...saje je kan.adam comelll

Nad @ MamaZakwan said...

adam kasik peluang mama bermesra2an dgn papa tu, hehehe..gunakanlah sebaiknya =p

p/s : mintak ipad, jgn tak mintak..hehe

eB ezrin said...

tgk tgn montel tuh raser nk geget2 . grr aum2 :)

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

sama la ngan Alya,
conquer keadaan.. huhuhu

cantekk said...

kelas budak2 skang...
tak layan da menan..layan lappy, ipad, hempon je..

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com