Nuffnang Gadget

October 24, 2011

Blog Ini Di Makeover Oleh...

senyum simpul jer Alycia baca komen-komen sebelum ni... ramai jugak yang bagi komen postif dengan templete baru blog Alycia ni... terima kasih smua yang sudi bagi support...

ok, harini baru boleh buat entry pasal makeover baru ni...
dengan ini Alycia umumkan template baru Alycia ni dimakeover oleh...
;
;
;
;


sangat senang berdiskusi dengan adik manis ni... emel jer cakap Alycia nak tema blog yang nampak feminin, sofistiketed, nampak hot... baru jer emel harini, tetiba pagi seok tengok-tengok dah siap... sap sap soi jer si Fiza ni buat keje... tetiba jer senyum kambing sebab nampak gambar dah ada crown atas kepala... saje letak gambar en ajip dengan Adam kat sebelah tepi... agar blog ini lebih diberkati sebab ada suami dan anak di sisi haha...


pastu cakap nak footer pulak buat lah macam-macam mana yang Fiza rasa cantik...
tetiba jer nampak ada picca ala-ala kat New Zealand hehe... suke suke...


pastu ikon smua nak yang nampak hot..
tulah pasal ada nampak ikon kasut tumit tinggi... ada nampak ikon handbeg.. ada nampak ikon lipstic... yang ikon lipstic tu memang sengaja dipilih...
kalau sape-sape tak sempat nak pakai lipstik pepagi tu, boleh lah bukak blog Alycia ... tengok lipstik tu rasa nak tenyeh-tenyeh kat bibir haha... bole camtu??

apa-apa pun terima kasih pada Fiza sebab menjadikan Blog Hot Mama Wannabe!!  ni lebih umppphhhhhh... memang puas hati sangat-sangat... kalau korang berminat nak bermake over pun boleh berkunjung ke Blog Fiza ni... sangat baik hati adik ni melayan permintaan yang bukan-bukan hehe..


10 yang komen:

mama rifQy said...

seyesssss..mmg sgt chanteq la alyciaa...berape hinggit ni alycia???

mekchu said...

haaaa.. baru perasan ada footer..

-Sharleenz- said...

wah mmg dabooomm walaupun sy baru pestime singgah... salam perkenalan... ;-))

MaMa CyDa said...

betul3 sangat chantek ... mmg sesuwailah ngan ko .. hikhikhik ...

ehh .. ayat aku cam nak bodek ko lebih jek kan... muahahahhahah :p

MrS. F!zA said...

alycia, berapa hrga?tringin je tgk..cantik sgt..warna pink itu!

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said...

mmg the boom hehehhe ..

Hazlina Shahrel @ The QueenWidelia said...

cantiknyaaaa....

Azhafizah[フィザ] said...

Terima kasih banyak banyak for this sweet entry..diabetes la fiza pasni..manis sangat..>.<

eB ezrin said...

mmg cantek :)

Zue AnnaLeeya said...

cantik...
warna pink tuh lagi nmpak cantik...

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com