Nuffnang Gadget

October 18, 2011

Dah Lama Tak Bergedik Santai...

 memang dah lama sebenarnya tak bergedik santai bersama family kecik Alycia ni... lagi-lagi skarang ni time weekend, en ajip sibuk dengan aktiviti fotografi... so, bila dapat berjalan malam-malam sekeliling Putrajaya (alah, Putrajaya pun bukan jauh mana) adalah sesuatu yang menyeronokkan... lagi-lagi bila si budak kecik tu = Adam Zikry dah pandai request nak jalan-jalan kat papa dia haha...

ni time melayan perasaan malam-malam kat tepi jambatan...

-- 2 of my heroes --

-- Adam skarang kalau cakap tunjuk muka, ha camtulah kaedahnya dia buat.... gerammm jer --

-- cukuplah mamanya 1 gambar... sebab muka tak senonoh nak kluar capai jer apa yang ada hehe --

a.L.y.C.I.a

7 yang komen:

eB ezrin said...

alahai comelnyer dier :)

PinKy MoMMa said...

comelnyer dadam :)
pssstt handbag mama tu pink ke huhu cantik uols ;)

syawalsimpsons said...

so sweet...

mekchu said...

cantik henbeg :)

Cho Zila said...

memang ler asal bersama dengan yang tersayang semuanya sweetjerkan..

ieda said...

ok je dikk .. x der lah x senonohnye .. modern mummy ! :)

Nad @ MamaZakwan said...

dadam macam zakwan..
kalu soh tgk kamera mcm2 gaya tak semenggah dibuatnye, huhu!

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com