Nuffnang Gadget

October 19, 2011

Handbeg Pink Itu....

ohhh... ramai rupanya yang berminat dengan handbeg Alycia yang kaler pink tu kat entry gedik santai tu... hmmmm, cetanyangkan balik picca tu...


ha.. handbeg yang tu... betul Pinky Momma, memang kaler pink...


gambar ni diambil waktu siang... lagi nampak shine-shine kaler pink tu....

nilah rupa wajah sebenar beg pink tu...

-- boleh dwi-fungsi ... sandang atau sling --

sebenarnya handbeg pink tu en Ajip yang belikan untuk Alycia raya dulu... en ajip kata pilih handbeg mama nak... papa blanjer... puas lah berlegar kat Isetan, KLCC time tu... dari tingkat atas ke tingkat bawah... lepas tu ke tingkat atas balik.... tapi mata dan fikiran dah jatuh chenta dengan beg pink itu huhu... dah lah limited edition... 1 jer ada kat situ time tu... bisik-bisik dengan en ajip terus dapat... yihaaaaaaaaa... tq ekkk papa sebab merealisasikan impian bini mu ini nak beg pink ahakkk...

harga berapa???
harga yang mampu milik semua orang...
brand pun yang biasa-biasa ajer...
masih belum mampu acik nak beli handbeg harga riban-riban...

a.L.y.C.I.a

13 yang komen:

PinKy MoMMa said...

pemberian suami tu terlalu tinggi nilainya..murah ke mahal dia tetap mahallll di hati dan mata isteri hehe..ai tacing skit huhu..

rasa nak peluk peluk buat tido hehehe..

OgysiJemariSeni said...

Merelip pink dia nice...

si tuan putri kiUt said...

kasi pinjam boley? heheheh

cantekkkk..pandai pilih kan

azu said...

nice hbeg..dh lama azu xbeli hbag..en hasben kata kt rmh dh byk hbag..pakai sekali dua ja..huh sabo jelah!

zh-ena said...

bila suami belikan tak kira la mahal atau murah pasti kita akan sayang

Mama Likha said...

ala tk kisah lahh brp pun, jnji kite suka dan jatuh hati mase 1st looking kan :)

yg penting, suami belanja.... lagilahhh bertambah syg ! kan kan :)

Cho Zila said...

tuler akak tengok kat entry gedik santaitu.. sebabper pinktu menyerlah ngan tuannya.. akak tak berani nak beli beg pink...

syawalsimpsons said...

beg sue pun dah selamat koyak sana sini..but still pakai...mmmm...tapi nak gak cari yg dwi fungsi ni...

Mama Gee said...

asal pink je..akak pun sukee... :)

MrS. F!zA said...

brand CR tu tk semua org mampu lah..eh mampu mmg mampu tp kena posa lah jgk..haha

e.l.i.z.@ said...

eli takkan beli handbag yg harganya >500..mmg mbazir tu..even ada duit byk skalipun, rasanya takkan beli jgk kot

Ummi said...

Salam kunjung balas Alycia..thanks ya sudi singgah dapur akak...amboii sakan bergaya...cantik beg pink tu.. :))

Ummi said...

Salam kunjung balas Alycia..thanks ya sudi singgah dapur akak...amboii sakan bergaya...cantik beg pink tu.. :))

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com