Nuffnang Gadget

October 13, 2011

Harap Boleh Bertahan...


inilah satu-satunya BE yang ada kat blog Hot Mama ni... 
dan inilah satu-satunya BE yang bertahan lama...
harap-harap akan lebih bertahan...
dengan mengumpulkan lebih banyak uwangggg...

kalau kanda Nuffnang nak bagi BE lagi pun dinda terima ;)

jom sama-sama kita buat amal jariah...
tunggu esok yer...

a.L.y.C.I.a

8 yang komen:

syawalsimpsons said...

INSYALLAH BOLEH BERTAHAN NI...

OgysiJemariSeni said...

Insyaallah...

Nad @ MamaZakwan said...

be kite yg masih bertahan pun mamil gold jugak..huhu!

Wawa Tasliman said...

collect BE kasi banyak ok.. :)

Azhafizah[フィザ] said...

banyak tu kak..okaylah ade 1be je tapi banyak amount dari be banyak tapi ciput je amountnyer..hehehe

Jaa said...

insya allah... harap2 lepas leh nk cashout..hehehe

mekchu said...

fuhhh.. bukan super imposed kan? gile banyak... harap2 duduk situ lama2 dan makin bertambah2..

Zana Adieyza said...

zana doakan BE tu trs bertahan yer..

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com