Nuffnang Gadget

October 11, 2011

Harap Lebih Terurus Lepas Ni...

perasan sangat sejak dua menjak ni blog Hot Mama Wannabe!! ni memang tak terurus...
memula dulu cuti raya... cuti panjang ma...
pastu pulak kursus 2 minggu kat KL...
pastu pulak Adam kena HFMD (kaki, tangan & mulut)... cuti lagi ...
semalam pulak cuti lagi ... EL pengasuh ada hal...
bila kejap keje... kejap cuti ni memang blog pun akan jadi macam tu... kejap update... kejap tak update...

so, harini datang opis dengan semangat berkobar...
dengan semangat membara...
harap-harap smua lepas ni takde apa-apa lagi yang mengganggu perjalanan blog Hot Mama Wannabe!! ni... harap-harap lepas ni Alycia dapat menjenguk rumah korang dengan perasaan yang kerinduan... rindu sangat kat blog korang... rasa macam terkurang jer kalau tak dapat tinggalkan komen kat blog korang... 

-- picca ni tiada kaitan dengan entry... saje nak tepek saki-baki picca masa raya dulu muahaha --

 a.L.y.C.I.a

8 yang komen:

syawalsimpsons said...

bile kiter cuti...x dpt update blog sangat mmg terasa kekurangan bile tak terjah umah kengkawan yang len kan...

Nad @ MamaZakwan said...

sehari tak terjah blog kengkawan cam sehari tak baca suratkhabar, huhu!

mummy_ayu said...

oo..patut la..sama la..
sejak menjoinkan diri ngan blog nie...blog mcm kewajipan dah....
kalu time busy2 tu..mcm teringat2 jer..

Sidratul Muntaha said...

xper
pelan - pelan kayuh
adam tu lagi peting
dah dia sakit time tu
nak buat macamana kan?

azu said...

semangat hot mama harus berkobar2..take care adam!

PinKy MoMMa said...

tak pe tak pe..family no.1 :)
harap semua berjalan lancar jg utk hot mama sorang ni..

kisskan utk dadam eh dear..
dah leh minum susu dah dia..tak de la mamanyer risau sgt hehe..

MrS. F!zA said...

adam dh betul2 lega ke kak?sian adam..

ieda said...

patut dah lama ali x menyinggah umah akak :)
x per dikk semua tuu dugaan ..

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com