Nuffnang Gadget

October 6, 2011

Majlis Akikah Leeya Si Bambam...

 walaupun Syawal dah seminggu berlalu... tapi masih jugak nak cerita pasal Syawal jugak... maklum lah picca berfolder-folder simpan... tak tunjukkan sayang... ada kawan kata kalau takde picca kat blog, terus klashhhhh... habis camno... poning palo acik... so, nak menyenangkan hati smua pihak, kenalah tayang gambar raye bebanyak (ke tuan blog yang lebey haha)...

ni Majlis Aqiqah Adleeya Hany, anak Geng Merayap Alycia = Datin Mona.... bila ke majlis Datin Mona ofkoslah kena berover-over skittt kan hehe... nak ambik glamer mak pengantin kata kau... 

-- inilah Adleeya Hany ... baby yang diraikan tu ... amboi, tembomnya pipi dia... geram anty tengok tauuu --

-- berposing dengan mak pengantin... ce tengok ce tengok baju mak pengantin... glamer, ngelip2 lagi hehe ... siap ada pelamin lagi... kelassss kau jahhh --

ni lepas dah kenyang makan...
ofkoslah berposing-posing...
tapi lamb steak kat rumah kau ni Mon memang terbaik la... aku tak cakap, tapi en ajip yang cakap... rasa macam makan kat western food...

-- berposing dengan anak teruna ku tersayang --

-- ni time mama nak pangku Leeya... cetengok tangan Adam kat mana... sayang baby, tapi ada jeles skitttt hehe --

and masa time kami nak balik, sorang lagi Geng Merayap = Dato' CT baru datang.... VVIP kan ofkos la datang lambat.... so, nak tak nak kena posing-posing dulu la.... kelassss kan kawan Alycia... ada Datin, ada Dato'.... kau ado hehehhe... tu smua gelaran sendiri bikin...

-- bila gambar macam ni, nampak sangat la Alycia yang family paling kecik hehe --

lepas tu tetiba ada acara unplan pulak...
ok, next entry...

 a.L.y.C.I.a

7 yang komen:

eB ezrin said...

alycia mmg kecik kot? hik3... ngusik jerk yer :)

Alycia said...

eB :
mmg kecik... malu i hehe..

Mama Gee said...

kecik molek je orgnya...hehee

Nana said...

tu dia mmg glamer
lawa dia nye buai tu

akiratoriza said...

zaman sekarang wat majlis akikah pun dh mcm nak wat kenduri kawin dah.. so glemernyer kan... hihihi

Puteri Mona said...

Zur, Mak puan sri la bukan Datin muahahha. KAng marah Tan Sri i ekekeke. Tq ye mai, jumpa gak ko mencarik umah mak den. Leeya da tuka baju baru ko tiba naseb semfat makan kambeng.

mummy_ayu said...

comelnya baby tu..amik berkat, moga2 berjangkit..

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com