Nuffnang Gadget

October 14, 2011

Marilah Kita Sama-sama Membantu Mereka...

Marilah kita sama-sama membantu usaha murni Nuffnang, Churp Churp dan Milkadeal dalam membantu anak-anak di Rumah Aman melalui TLC Promise Me - For the Children of Rumah Aman... 

(klik pada banner untuk maklumat lanjut)

Caranya mudah saja bagi korang smua yang dah jadi Nuffnangers ni (dah ada akaun Nuffnang la)... hanya dermakan Pendapatan Terupuk (Ernings) yang korang ada tu untuk salurkan ke Rumah Aman ni...

Caranya :
1. Klik pada page ini :  http://www.nuffnang.com.my/tlc-2011/

2. Anda hanya perlu login terlebih dahulu guna akaun Nuffnang korang...


3. Lepas tu, paparan seperti berikut akan dipaparkan...


Anda hanya perlu klik pada Amount to Credit tu (pilihan dari RM 1, RM 5 dan RM 10)..
Lepas tu klik button Submit...
dah siap...
lepas tu kalau korang nak derma lagi, ikutilah seperti langkah no. 3 tu...

senang kan...
sambil kita mengumpul Earning, sambil kita beramal...
ingatlah kalau kita susah, ada orang lagi susah kat luar sana...

Selamat Beramal ;)

a.L.y.C.I.a

2 yang komen:

eB ezrin said...

tq 4 sharing :)

mekchu said...

RM44.43 tu kalo dah metered, konpem donate yg paling maksimum kan.. hehehe.. jap lagi kalo rajin aku nak wat entry ni jugak.. sapot kan..

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com