Nuffnang Gadget

October 25, 2011

Menang Lagi... Tetiba Rasa Bertuah...

oh, tetiba rasa diri ini bertuah sebab menang 2 CGL baru-baru ni... memula sekali Alycia menjadi Pemenang bagi Mekchu @ Contest... Contest yang kena mengarang sampai 2 muka surat nak menambat hati juri... entry contest tu Alycia tulis kat SINI... tak sangka pulak entry tu berjaya membuatkan juri @ Mekchu senyummmmm hehe.. tapi entry ikhlas tau, takde nak bodek-bodek okeh hehe... keputusan kat SINI... 

jom tengok apa yang Mekchu komen pasal entry Alycia tu...


Tahniah zura... Semoga voucher RM50 tu nanti dapat beli baju sutera hitam munge-munge pink tu.. baju tu mmg saiz ko tu.. dah pakai, sila tayang pada mekchu ok :) tapi ingat, kalau sama-sama berdiri pun mekchu tetap masih tinggi.. hahahaha...

Entry yang sangat ikhlas mekchu rasa.. dan sangat setuju dengan pendapat dan komen yang diberikan.. zura memang dari dulu selalu buat entry khas untuk mekchu.. jadi bila keluar contest mcm ni, mmg makanan dia lah... sekali lagi, tahniah zura a.k.a alycia.. mwahhhh kiri... mwaahhh kanan...  


hadiahnya adalah baucer RM 50 dari Matase Sutera... maksudnya Alycia kena topup lebih lagi sikit nak dapatkan baju sutera cantik dari Matase Sutera tu... tengkiu Mekchu... aisheteru hehe...

kedua pulak Alycia jadi Pemenang Bertuah untuk Biqque's October Lucky Follower ... tengkiu kat Mama Tisya yang jerit-jerit kat shoutbox... keputusan penuh kat SINI ... 


hadiahnya katanya misteri... tak sabar nak tunggu... apa-apa pun tengkiu pada Biqque dan tahniah pada smua yang menang...

eh, harini ada menang lagi laaaa...

Alycia kan ada cakap semalam dan harini ada MOA ICT Fair 2011 kat opis Alycia... so, ada jugak cabutan bertuah untuk pengujung...

ehhh tetiba pulak no. Alycia bertuah...


dapat Pen Drive... oklah kan... dapat jugak hadiah... sape nak bagi free hehe...

Kemenangan ke-3 dan ke-4 bulan Oktober 2011..
Kemenangan ke-63 dan ke-64 tahun 2011..


10 yang komen:

Fitri Senin said...

waahhhh...jeles tapi tak rajin cam hot mama

Azhafizah[フィザ] said...

congrate kak..asik menang je ni..jeles ni..hehe

Nana said...

tahniah!

PinKy MoMMa said...

tahniah..tahniah ;)
murah rezeki hot mama ni..

mama tisya said...

tahniah

eB ezrin said...

tahniah, mmg u selalu bertuah kan? :)

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said...

Tahniah !!!
mmg muka rezeki kan heheh

kyra pun ada sangkut satu menang..

zh-ena said...

rezeki di bulan oct

Nad @ MamaZakwan said...

weewiiittt...
congrats alycia! :)

mekchu said...

dah best, mesti lah menang...

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com