Nuffnang Gadget

October 28, 2011

Sesi Melayan Anak...

dah tak ingat picca ni diambik masa bila...
tapi yang pastinya time ni berdua jer dengan Adam... en ajip balik lambat ... bila tanye-tanye Adam, nak makan apa... dia kata nak makan Meknonald (Mc Donald)... dah puas mama beratur sampai ke depan... boleh pulak dia cakap "mama, Adam nak akan asik"... terpaksalah keluar dari Mc D tu dengan rasa tak bersalah hehe... takpe, layan kan ajer selera dia...

kalau time-time lepas gaji kat Alamanda, susah nak carik tempat makan yang tak penuh... nasib kat Rasa Mas yang ada meja kosong...

so, orderkan Adam nasi lemak ayam...

-- tengok... bersemangat dia makan --

-- kalau tak sepah memang tak sah... takpe, janji dia nak makan --

-- mama pun nak interframe sama dengan Adam --

Adam sekarang kalau order nasi untuk dia, memang kena bagi 1 untuk dia... tak boleh nak share-share... sebab kompem nasi tu akan habis dia makan (separuh lagi jatuh kat lantai) hehe... kalau tak cukup dia mintak mama dengan papa punye... takpe, janji Adam membesar bagai johan kan kan..

-- sebelum balik memang kena layankan dulu main token car ni... janji dia dapat naik --

itu jer cerita dengan Adam... tengah kering idea pulak ni hehe...



7 yang komen:

AYuNG said...

cuti deepavali ari tuh pun ayung ke alamanda, memang penuh betul org..tempat makan suma penuh...termasuk la kat rasa jugak...:)

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said...

cuti deevapali huhuhu dok umah layan anak2 sbb papa xde...

adam selera sungguh makan nasi tu..

zh-ena said...

cuti deepavali ena sekeluarga melawat org sakit

Azhafizah[フィザ] said...

semangat adam makan sampai comot2 tu ha..craving for nasi..bagus jugak sebab lagi berkhasiat dari mekdi..hehe

p/s:anak buah fiza pun suke naik kete token tu kalau g shopping..

♥ Elin ♥ said...

hi hot mama...
kamu mmg hot lah..

seronok bawk si ank pergi riadah kan.
yer lah klu dah kerja mmg sush lah nak bawk mereka keluarkan.

Mamamia said...

de anak lelaki mcm2 karenah ek...^_^

mekchu said...

gmbr last tu nmpk dadam dah hensem lahhh...

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com