Nuffnang Gadget

October 6, 2011

Tetiba Bertukar Macam Tranformers....

memula pergi rumah kenduri berbaju camni....


tetiba balik tu ada projek unplan, terus bertukar jadi camni...


apa CER ni....

ni smua kisah unplan lepas kenduri rumah Datin Mona tu....
tetiba pulak en ajip cakap papa nak pergi BB la... pergi lowyat... nak carik barang kamera jap...

bila sampai kat BB time tu, ramainya pulak orang...
rupanya time tu ada F&N Big Fans... punyalah ramai orang kat BB tu...
terus tetiba bini en ajip dapat idea...
tetiba jer ada mentol lampu menyala kat kepala....

mama nak masuk kat ZARA kejap la...
(sebab kat situ butik ZARA jer Alycia nampak paling dekat)...
dan terus membeli-belah di Buti ZARA dengan baju paling murah kat situ... RM 69.90 ... ye, itulah baju paling murah kat situ...

-- tetiba en ajip nampak bini dia keluar dengan senyum simpul... dengan baju dah bertukar... dengan eksyen memegang beg ZARA haha --

 a.L.y.C.I.a

6 yang komen:

syawalsimpsons said...

fuyoo magic tu

My Aisy said...

hehe...beli terus tukar ye...leh jadi supermak nih..hehe...

PinKy MoMMa said...

hehehe ada juga rembatan di situ..kerlazzz mama ni :)

mummy_ayu said...

sempat lagi tu shopping..he he he..

Ikiqzana said...

X pernah masuk butik Zara.. Lawa2 ker baju kt situ. Kelas la hot mama ni dh bertukar baju gara2 nk jenjalan kt situ. Suker cari brg2 kamera kt low yat. :))

Mama Gee said...

tetibaa dpt baju baru...tu yg best tu...hehehee

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com