Nuffnang Gadget

November 9, 2011

1 Bulan 1 Blogger | Oktober 2011 ...

okay, ingat lagi tak pasal 1 Bulan 1 Blogger tu...
kalau tak ingat boleh klik kat SINI...
Segmen 1 Bulan 1 Blogger ni sebagai penghargaan kepada blogger yang berkunjung ke Blog Hot Mama Wannabe !! ni... 

dan untuk bulan Oktober 2011, pemilihan adalah berdasarkan referals tertinggi di Blog Alycia...  (ambik kat statistik blogspot)...

siapakah blogger yang bertuah itu...
jeng jeng jeng...
;
;
;
;


yeahh, referals tertinggi bagi bulan Oktober 2011 adalah ...


kalau korang belum kenal lagi siapa Mekchu, korang patut berkunjung ke blog oren dia tu... sebab selain daripada hebat (sebab anak dia Mi-chah kata mama hebat)... dia jugak glamer sebab dah pernah jadi blog pilihan Intrend bulan Ogos 2011... kelasss kau jah... cepat-cepat, klik laju-laju ke blog Mekchu...

so, Mekchu... nanti emelkan details ke deqya2000@yahoo.com yerkkk... adalah hadiah yang tak seberapa tapi ikhlas dari Alycia hehe...

yang lain jangan susah hati... bulan ni ada lagi..
tapi base on apa tu biarlah Alycia yang decide...
yang penting mesti rajin-rajin datang kat blog pinky pinky ni...

notakaki : ada yang tanye, Alycia tak buat Giveaway ker... hmmm, dalam perancangan ada... hadiah utamanya adalah berphotoshoot... mesti korang suka kan kan... nantilah, biar Alycia draft berjela-jela sampai 2 mukasurat dulu baru Alycia publish hehe (dengki kannn)....


12 yang komen:

Munnafendy said...

eh dh mcm nama lagu hindustan plak.. churalliya tum mere sanam...hahahaa

PinKy MoMMa said...

kena terjah ni ;)

eB ezrin said...

wah nak nak nak :)

Nana said...

wah adiah ps beznye heee

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said...

hahha rajin jengguk blog u b tp x sehebat top referals hehhe..

yg pasti hadiah tu bunyi mmg best

mekchu said...

giler ahh jauh meninggalkan yg lain2.. hahahaha.. aku sendiri pun kagum nih..

cop cop.. ini yang pertama berlaku kat sini kan? ahkak terharuuuuu...

thanks babe..

syawalsimpsons said...

alycia...menang je..

http://lilo80.blogspot.com/2011/11/3-followers-yg-bertuah-ialah.html

tahniah

Azhafizah[フィザ] said...

waa...tibe-tibe semangat ni..nak berphotoshoot..suke!

MaMa CyDa said...

fotoshoot? bestnya ... nak nak nak ... walaupon aku nih bab2 posing mmg failed a.k.a malu2 kucin ^_^

cantekk said...

tu la mcm hindustan,,,,
bole chudiyaa....bole kanggana..

mzhany said...

cursor lipstick tu sgt cool ok.

MrS. F!zA said...

wohhoo..kita referal ke2 tertinggi tu :P

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com